Nowin Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Witam, słyszał ktoś o takiej firmie? Znalazłem sporo produktów tej firmy ale nic o niej nie wiem. Ktoś coś od nich posiada? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 IMHO Core = SHS Quote Link to post Share on other sites
Nowin Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 Dzięki za odp :) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Niby tak, a jednak jest coś innego. Bo np zębatki mimo iż faktycznie przypominają tego dawnego SHS'a to wykonanie jest o wiele lepsze, no i zębatki nie są jajowate, krzywe etc. Z drugiej strony patrząc na dysze to tutaj też wyglądają i spisują się znakomicie. Zarówno te ALU jak i plastikowe. Patrząc na sprężyny to też widać zmianę. Są wykonane z drutu stalowego a nie jak to kiedyś było z drutu pokrytego warstwą chromu który się łuszczył po jakimś czasie. Silniki nie wyglądają już jak te SHS'y do których jesteśmy przyzwyczajeni tylko coś lepszego i po raz kolejny sprawują się b.dobrze. SHS poszedł do przodu ze swoimi produktami, otworzyli się na zmiany i oczekiwania klientów albo już nie ma SHS tylko jest Core z nową władzą :teeth: Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Ja używam sprężyn Core. Miałem styczność z silnikami i je sobie chwalę. Mam zębatki Core w swojej własnej replice. Tłok ssie, ale chyba tylko on. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Sam używam zębatek Core 13:1 z SS na SP150+ i dają rade cudnie :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Nowin Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Czyli silniki Core High Torque są dobre tak? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Ja używałem i używam cylindrów, 2 typów, sprężyn i dyszy... wykonanie naprawdę dokładne, a wręcz zacne jak za taką cenę. Ogólnie taki SHS tylko że widać z lepszych materiałów i kontrolą jakości. Quote Link to post Share on other sites
-=speedy=- Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Praktycznie we wszystkich moich karabinach mam części core i chwale je bo wykonanie jest bardzo dobre. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts