Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G27 [GALAXY]

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nikt Ci nie powie czy go kupić czy nie, to zależy wyłącznie od Ciebie.

Ogólnie replika jeszcze zbyt krótko jest na rynku, żeby ktoś Ci napisał rzeczową opinię, nawet w sklepie takowych jeszcze nie ma a przecież głównie piszą je pracownicy...

Jeśli chodzi o firmę GALAXY, to swego czasu "urodziła" dwie bardzo dobre w swojej klasie repliki MP5K i MP5PDW, choć w tej chwili chyba "przeskoczyły" je te same modele produkcji CM (piszę chyba, bo nie miałem tych cymek w ręku).

Jeśli chcesz to kup ale na własne ryzyko, do nikogo nie będziesz miał pretensji.

Edited by Powała

Nikt Ci nie powie czy go kupić czy nie, to zależy wyłącznie od Ciebie.

Ogólnie replika jeszcze zbyt krótko jest na rynku, żeby ktoś Ci napisał rzeczową opinię, nawet w sklepie takowych jeszcze nie ma a przecież głównie piszą je pracownicy...

Jeśli chodzi o firmę GALAXY, to swego czasu "urodziła" dwie bardzo dobre w swojej klasie repliki MP5K i MP5PDW, choć w tej chwili chyba "przeskoczyły" je te same modele produkcji CM (piszę chyba, bo nie miałem tych cymek w ręku).

Jeśli chcesz to kup ale na własne ryzyko, do nikogo nie będziesz miał pretensji.

CYMA robi lepsze MP5, ale są dwa razy droższe od "Galaksiaków" :>.

Jeżeli to jest rzeczywiście zrebrandowana cyma to można brać zwłaszcza za te 220 zł. W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz (pojechali z tą promocją :icon_biggrin:)

A jak jest z awaryjnością replik w tej cenie(300-400zł)??. Bo nie chciałbym wydać 220zł (po promocji) i po pierwszej strzelance żeby sie replika rozleciała.

Powiem Ci tak: Sam miałem cm.028 i niedawno stuknęło jej 3 lata, a w gb poza jedną zacinką z mojej winy nic złego się nie stało. O ile nie zrazi Cię jej ogólna plastikowość to polecam z czystym sercem :icon_smile:

A jak to jest z gearboxem?? czy ten z cymy v3 bedzie taki sam jak gearbox v3 innej firmy??

Najzwyklejsza V3. Żadnej filozofii i udziwnień. Za tą cenę bierz i nie gadaj. Po zdjęciach widać że to najzwyklejsza cm.028 :icon_biggrin: Nie zawiedziesz się o ile będziesz dbać :icon_smile:

No do jutra sie wstrzymam bo wczoraj było 35% a dzisiaj jest 40% promocji. A czy ten v3 jest matalowy, sory bo jestem nowy w tym całym asg. Edited by patro5140