Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Buty wojskowe

Recommended Posts

Witam forumowiczów.

Niestety nie jestem miłośnikiem airsoftgun'u ale mam nadzieje wybaczycie mi to ;)

Być może tutaj ktoś będzie wiedział gdzie w Toruniu lub okolicy (czytaj bydgoszczy ;) ) można dostać obuwie wojskowe/policyjne - nowe bądź w miarę dobrym stanie.

Zaznaczę że sklepy typu Hanet, itp sprzedające chińskie obuwie ortopedyczne niezbyt mnie interesuje.

Poszukuje butów o podeszwie typu vibram, bądź podobnego, które tak łatwo się nie ślizga.

Niestety firma HD - której buty służą mi już 3 rok padła i nie ma już gdzie w miarę dobrych butów kupić. Wojas też chyba wyszedł z produkcji glanów.

Pozdrawiam

Hmm będzie psikus. Nie powiem Ci, że nie umiesz czytać :icon_wink:

pisałem że sklepy typu Hanet itp oferujące kalosze wojskowe nie wchodzą w grę...

proszę Ciebie :icon_wink: co Ty polecasz? Chińskie buty robione na wzór czego?

Mil-Tec? Kupiłem raz - mogę Ci oddać za darmo...

Magnumki to buty taktyczne więc jakoś też niezbyt pasują mi do wojskowych glanów :icon_wink:

buty które się nadają do chodzenia to np. bundeswehry 2000 ; 2005

Tylko że mają wadę - są strasznie śliskie i niestety niezbyt się nadają na łażenie po ubitym sniegu, dlatego szukam coś w stylu opinaczy na spodach vibrama, ew jakiś policyjnych glanów.

Poza tym wolałbym pojechać i przymierzyć to co kupuje - wziąć w łapę i sprawdzić, a nie kupić w ciemno.

Edited by loqinrock

Nie chcesz chińskiego obuwia ortopedycznego a jak ci ktoś poleci sklep to psioczysz, że to nie taki bo...

To trzeba było od razu wymienić producentów których nie chcesz na oczy widzieć a nie psioczyć, że ten nie, ten też nie i tamten też nie.

Ech...

nie mówię tu o obuwiu za 600zł+ ale myślę że coś można znaleźć w przystępnej cenie i wytrzymałego...a te buty, które poleciłeś nie wytrzymują miesiąca, nie mówiąc o kupnie ich na np. 2 lata...

nie obrażaj się ;)