loqinrock Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Witam forumowiczów. Niestety nie jestem miłośnikiem airsoftgun'u ale mam nadzieje wybaczycie mi to ;) Być może tutaj ktoś będzie wiedział gdzie w Toruniu lub okolicy (czytaj bydgoszczy ;) ) można dostać obuwie wojskowe/policyjne - nowe bądź w miarę dobrym stanie. Zaznaczę że sklepy typu Hanet, itp sprzedające chińskie obuwie ortopedyczne niezbyt mnie interesuje. Poszukuje butów o podeszwie typu vibram, bądź podobnego, które tak łatwo się nie ślizga. Niestety firma HD - której buty służą mi już 3 rok padła i nie ma już gdzie w miarę dobrych butów kupić. Wojas też chyba wyszedł z produkcji glanów. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Patrz, będzie psikus. Nie powiem ci, że nie umiesz korzystać z google tylko z allegro. http://allegro.pl/listing/listing.php?string=buty+wojskowe&search_scope=&city=Toru%C5%84&postcode_enabled=2 http://allegro.pl/listing/listing.php?string=buty+wojskowe&search_scope=&city=Bydgoszcz&postcode_enabled=2 Quote Link to post Share on other sites
loqinrock Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Hmm będzie psikus. Nie powiem Ci, że nie umiesz czytać :icon_wink: pisałem że sklepy typu Hanet itp oferujące kalosze wojskowe nie wchodzą w grę... proszę Ciebie :icon_wink: co Ty polecasz? Chińskie buty robione na wzór czego? Mil-Tec? Kupiłem raz - mogę Ci oddać za darmo... Magnumki to buty taktyczne więc jakoś też niezbyt pasują mi do wojskowych glanów :icon_wink: buty które się nadają do chodzenia to np. bundeswehry 2000 ; 2005 Tylko że mają wadę - są strasznie śliskie i niestety niezbyt się nadają na łażenie po ubitym sniegu, dlatego szukam coś w stylu opinaczy na spodach vibrama, ew jakiś policyjnych glanów. Poza tym wolałbym pojechać i przymierzyć to co kupuje - wziąć w łapę i sprawdzić, a nie kupić w ciemno. Edited January 17, 2014 by loqinrock Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Na Vibramie po ubitym śniegu to stracisz zęby. Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Nie chcesz chińskiego obuwia ortopedycznego a jak ci ktoś poleci sklep to psioczysz, że to nie taki bo... To trzeba było od razu wymienić producentów których nie chcesz na oczy widzieć a nie psioczyć, że ten nie, ten też nie i tamten też nie. Ech... Quote Link to post Share on other sites
loqinrock Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 Nie chcesz chińskiego obuwia ortopedycznego a jak ci ktoś poleci sklep to psioczysz, że to nie taki bo... To trzeba było od razu wymienić producentów których nie chcesz na oczy widzieć a nie psioczyć, że ten nie, ten też nie i tamten też nie. Ech... nie mówię tu o obuwiu za 600zł+ ale myślę że coś można znaleźć w przystępnej cenie i wytrzymałego...a te buty, które poleciłeś nie wytrzymują miesiąca, nie mówiąc o kupnie ich na np. 2 lata... nie obrażaj się ;) Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Nie poleciłem tutaj żadnych butów. Jak bym miał coś polecić to np. Protektor Grom. Mam dwie pary i trzymają się świetnie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) Haix 2005, "pancerne", nie do zdarcia ale niestety, ciężkie i mają śliską podeszwę... :icon_cry: Edited January 19, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
loqinrock Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 ok dzięki wielkie za pomoc:) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
loqinrock Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 jeszcze nie zamykam tematu. Wie ktoś gdzie w Toruniu/Bydzi/Gorzowie można te buty (Protektor Grom 1) przymierzyć i kupić, nie chciałbym ich kupować w ciemno przez internet. Będę wdzięczny za informację. Quote Link to post Share on other sites
Provvokator Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 kup przez internet masz 10 dni na zwrot Quote Link to post Share on other sites
loqinrock Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 ale będę płacił za przesyłkę bez sensu... chyba jednak nie będzie innej opcji... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts