florianzdw Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Siemka jestem świeżak i jako pierwszą moją broń chce kupić RK 02 lecz koledzy <z małym doświadczeniem> mi odradzają mówią że kolba się urwie na zawiasie i tym podobne proszę o pomoc mam do wydania 600 zł na broń Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Polska być trudna języka ja też nie mieć kropka i przecinek pytanie pojawiać się tu trzy razy w tygodniu poszukać masz w tym dziale i w tematach przyklejonych też możesz jakbyś pisał bardziej po Polska to by lepiej było Quote Link to post Share on other sites
Foley11 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Miałem RK02 kiedyś, jak na swoją cenę replika bardzo dobra, przyzwoity zasięg i celność, przeżyłem z nią wiele upadków i nic się nie stało. Jeśli kolbą nie będziesz okopów kopał to nie masz się co bać. Do tego kulki G&G 0,25g, dobrą ochronę oczu i można śmigać ;) Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Urywanie się kolb to raczej domena innej firmy z tego przedziału cenowego :F Mi repliki RK zawsze pasują ^^ Quote Link to post Share on other sites
Damianox Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Posiadam i sobie chwalę, tylko mi gwint na lufie się zjechał. Jakieś badziewskie są te gwinty, a może mi tylko się trafił taki ? Nie wiem. Ale replikę mogę polecić :) Quote Link to post Share on other sites
piotox Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 (edited) Mam rk-03w to jest ta wersja z przednim drewnem kupiłem na promocji u krakmanów miesiąc temu. Replika sprawdza się niezawodnie solidna dobra moc zasięg celność jest bardzo dobra jak się wymieni gumkę hop-up. Ta replika dostaje na start już dobrą baterie. :icon_razz2: Jest lekka. Edited January 31, 2014 by piotox Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 (edited) Przecież lufa zewnętrzna to ZnAl, więc czego można oczekiwać od gwintu z miękkiego i kruchego metalu. Trzeba bardzo uważać przy wkręcaniu tłumika, delikatnie, precyzyjnie, po zegarmistrzowsku... Florian, replika nie najgorsza, możesz śmiało kupować. (...)Do tego kulki G&G 0,25g, dobrą ochronę oczu i można śmigać :icon_wink: Dokładnie tak. :icon_cool: Edited January 31, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Akurat lufa zewnętrzna to aluminium. Znalowe są inne elementy. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Akurat lufa zewnętrzna to aluminium. Znalowe są inne elementy. Przepraszam, moje przeoczenie ale to tym bardziej konieczne jest delikatne obchodzenie się z gwintem. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Akurat moja kolba poszła. A konkretnie zawias przy korpusie. Faktem jest, że przy niskiej temperaturze, ale okopów nią nie kopałem. Po prostu wisiała na zawieszeniu i poszła :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts