gewer12 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Witam , otóż mam taki oto problem: Kiedy zaczynam strzelać to kulki zmniejszają swoją prędkość (tak do 200fps , tak mi się wydaję) a później replika się zapycha , myślałem ,że to wina kulek (P&J) ,więc wziąłem G&G ,ale to nic nie zmieniło (na G&G jest mniej tych zacinek), jedynie co było zmieniane to gumka na niebieską king armsa. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Gewer Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Sprawdź czy kołnierz gumki nie jest za ciasny. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 Wróciłem z wyjazdu no i zabrałem się za replikę , zmieniłem gumkę na stokową cymy , niestety to nic nie pomogło , kulki zamiast wypadać z lufy to lecą po 2 . Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 sprężynkę dociskającą komorę do gb masz? Zapycha się kulka w lufie? na gumce? gdzie? Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Mam, zacinki były w komorze hopup, ale teraz replika się nie zapycha tylko pluje po 2 kulki. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Źle założona gumka. Dopytam jeszcze jaka gumka? Stockowa? Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Napisał " jedynie co było zmieniane to gumka na niebieską king armsa " A dystanser ?? możliwe że coś z nim nie tak . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Moje niedoczytanie, w takim razie na 99% problem ze zbyt twardym dystanserem. Ten 1% to źle założona gumka. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 czy przed zmianą gumki wszystko było ok? Jeśli tak to znalazłeś problem. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Mieliście rację , problemem był dystanser , dzięki za pomoc ! :) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 gewer12, dziwne że nagle zaczęło Ci ścinać te kulasy skoro replika wyszła ode mnie, sprawdzona, przetestowana, przestrzelana na chrono i wolnym powietrzu i nic się nie cięło. Ja używam tylko G&G do sprawdzania, testów i strzelania. :teeth: Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Verb007 , ja Ciebie za to nie obwiniam :D . może ten dystanser jakoś źle się ułożył i przez to były zacinki ,nie wiem, wziąłem jakiś nowy, wsadziłem i strzela . (na gumce king armsa). Na G&G jak strzelałem to miałem po prostu tych zacinek mniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts