Amadem Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. Wysyłka UPS (Dostajecie nr trackingowy, po 7-10 dniach od wysłania paczka jest w PL). Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 10.03.2014 - Termin Zerowy - D-Day Jak zamawiać (KONIECZNIE postępuj wg. poniższej instrukcji, gdyż w przeciwnym razie mail może nie przejść przez detektor Spamu): 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com: a) temat: WGC-03-WMASG-*Twój Nick (taki sam będzie tytuł przelewu), b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość, link, + ew. rozmiar. 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Z potwierdzeniem konieczne jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do D-Day czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień D-Day + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Wszelkie info na temat zmian statusu zamówienia będzie w tym temacie - więc proszę o nie bombardowanie mnie mailami po 10 razy dziennie :icon_smile: Poszczególne etapy zamówienia o których będę informował: 1. Wysłanie zamówienia do WGC, 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Link to post Share on other sites
Amadem Posted March 11, 2014 Author Report Share Posted March 11, 2014 1. Wysłanie zamówienia do WGC, Link to post Share on other sites
Amadem Posted March 17, 2014 Author Report Share Posted March 17, 2014 Zamówienie zostało wysłane. 1ZA535270445543387 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), Link to post Share on other sites
Amadem Posted March 20, 2014 Author Report Share Posted March 20, 2014 Paczka jest u mnie. Rozesłałem na maile info o nadpłatach/dopłatach. 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Link to post Share on other sites
Mazda_PL Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Wszystko przebiegło pomyślnie. Paczka dotarła bardzo szybko, i dobrze zapakowana. Gorąco polecam. :) Link to post Share on other sites
dawidcwik Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Jak i u mnie, wszystko pięknie. Dzięki! Link to post Share on other sites
destructor Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Wszystko super! :icon_biggrin: Polecam! Link to post Share on other sites
lukas1944 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Wszystko w porządku, bez najmniejszych problemów. Polecam Link to post Share on other sites
Recommended Posts