konradek5555 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) Chcę dołączyć do tego pięknego przygody świata ASG na początek wystarczy taki karabin ? http://gunfire.pl/product-pol-1152201790-Replika-karabinu-snajperskiego-MB06D-z-dwojnogiem-i-luneta-.html proszę o wasze opinie na ten temat jeśli nie ten to podajcie mi jakiś z tej samej strony Edited March 10, 2014 by konradek5555 Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Poczytaj trochę, jest dużo tematów na forum. Jeśli czytałeś to wiesz co Ci każdy poleci. Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Żaden z "karabinów" jakie kupisz za drobne pieniądze i przypomina "snajperkę" bez żadnego wkładu finansowego do niczego się nie nada. Dlatego zrezygnuj całkiem ze "snajperek" zwłaszcza na początek. Tak wiem, że ci się podobają i zapewne mimo odradzania powiesz, że chcesz się pakować w "snajperstwo", ale my tutaj nie odradzamy dlatego, że boimy się spotkać strzelców z takimi karabinami. Tylko stracisz w ten sposób pieniądze. Zamiast tego kup: G36 od JG/GFC AK47 od Cymy (CM028/31) MP5 od Galaxy Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Po pierwsze, nie zaczynaj od snajperki. Bez doświadczenia z repliką o zasięgu równym AEG-om, nic nie zdziałasz. Kup replikę szturmową (pistolet maszynowy, karabinek szturmowy), nabądź doświadczenia, powąchaj praktycznie taktyki. Infektius dobrze Ci radzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts