Paveleq2 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witam. Kupiłem replikę rk 06 BOYI i znalazłem w środku taki o to gearbox. Chciałbym się czegoś dowiedzieć na jego temat, najbardziej mnie interesuje jego wytrzymałość i to czy wytrzyma lipo 11,1V ? Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Jest recenzja na youtubie, wystarczy wyszukać. Ale skoro kupiłeś RK-06 to winien być zwykły GB Boyi. Kupowałeś z Gunfire? Edited March 14, 2014 by Ryzbor Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Tak poza tematem, to kto normalny by zmienił gearbox Bojca na APSowski? Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Może ktoś kto chciał się APSowego pozbyć :P . Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Pewnie używka za 200zł:) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 GB APS'a to raczej słabizna do potęgi drugiej. Przykro nam że ktoś Ci wcisnął bubla. Na Twoim miejscu rozglądałbym się za nowym szkieletem GB. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Nie, żeby coś, ale ciągniecie mój off-top bez faktycznej wiedzy, że jest to gearbox APSa a nie błąd w rozpoznaniu. Paveleq wstaw proszę zdjęcie tego gearboxa, najlepiej tylnej ścianki. Quote Link to post Share on other sites
Paveleq2 Posted March 15, 2014 Author Report Share Posted March 15, 2014 Jeszcze dziś zrobię fotkę :) Na gearboxie jest napisane APS NO.003, ale też nie widziałem z tyłu tego systemu wymiany sprężyny. Ma blow back'a. Już sam nie wiem co to jest :/ Quote Link to post Share on other sites
Paveleq2 Posted March 17, 2014 Author Report Share Posted March 17, 2014 Replikę zostawiłem w serwisie, więc nie mam możliwości zrobienia tych fotek. Postanowiłem, że najlepiej będzie wsadzić cymowski gearbox CM.02b :) Quote Link to post Share on other sites
LeszekPL Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Skoro tu mowa o gearboxie z szybką wymianą sprężyny a ten APS to słabizna, jaki i czy w ogóle da się kupić taki, żeby zamontować w AK lub do G36? Szukałem w sklepach na necie ale znalazłem tylko ten APS. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 A może gearbox z G36c Boyi? Tam też można springa zmieniać. Quote Link to post Share on other sites
LeszekPL Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 A może gearbox z G36c Boyi? Tam też można springa zmieniać. Tylko gdzie go kupić bo nigdzie nie mogę znaleźć? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts