Deprawator Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Budujemy replike Pk i jest już w dośc zawansowanym stanie, ale tak sie ma sprawa ze to pierwszy elektryk jakiego budujemy i jest problem bo nie mamy pojęcia co wsadzić do środka. Czekam an propozycje i rady 8) Link to post Share on other sites
Berserker Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 http://www.trapperindustries.com- firma zajmująca się robieniem aeg z orginalnych części broni link do customowego PK - http://www.trapperindustries.com/airsoft/page14.html Zawsze można ich zapytać jaki gear box do niego wsadzili. pozdr Link to post Share on other sites
KaT Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Skoro sami budujecie to chyba mozecie wsadzic dowolny GB i odpowiednio przystosowac replike w srodku. Wybierzcie taki, ktora bedzie wam najlepiej pasowal i tyle 8) Link to post Share on other sites
Deprawator Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 No niby tak, ale mam jedno pytanie jescze co mozna by zrobić z magazynkiem jak i gdzie go zamontować?? :?: Link to post Share on other sites
Bocian Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 skoro to ma byc replika to mysle ze zaraz przed spustem :wink: Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 a może gearbox wsadzić do puszki magazynka?? :idea: Link to post Share on other sites
Deprawator Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Z tym magazynkeim to mi bardziej chdodizło eby on był gdzieś wewnątrz broni, zeby mozna było zedjąć puszke i podłanczać taśme z duzej puszki. A moze da sie jakos skontruować mechanizm w ten sposób żeby zasilać go z taśmy. :P Link to post Share on other sites
Jarcher Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ni kuta nie rozumiem :?: Link to post Share on other sites
kermit Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Witam. Ja też nie kumam... po co gearboxa w magu :?: chcesz zmieniać gearbox zamiast kulek? :twisted: :lol: a tak na poważnie... to ciężko by było coś takiego zrobić... bo gdzie byś prowadził kanał powietrzny do lufy :?: (dysza) a im dalej od lufy gearbox to mniejsza sprawność układu... czas na dolot powietrza i potrzeba montarzu krótszej lufy.. bo kanał dolotowy też w takim przypadku jest traktowany jak lufa... tak sądzę...pozdro ps. co do magazynka taśmowego to mógłbyś zrobić po prostu atrapę a kulki dostarczać jakoś inaczej... Link to post Share on other sites
Deprawator Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 No o to mi chodzi zeby zrobić atrape taśmy i zasilać go z kądś indizej. Sory za niezroumiałośc. :wink: Link to post Share on other sites
Irwin Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Najprościej z magazynka grawtacyjnego. Prosty i sporo kulek pomieści. Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 No o to mi chodzi zeby zrobić atrape taśmy i zasilać go z kądś indizej.Sory za niezroumiałośc. :wink: Nie zebym sie czepial, ale Twoje posty sa bardzo trudne do zrozumienia - strasznie sie je czyta ze wzgledu na mase bledow, ktore popelniasz. Uzyj slownika albo pisz w jakims edytorze tekstow z funkcja korekty... Link to post Share on other sites
Deprawator Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 No nie bede sie tłumaczył ale jestem dysortogerafem :twisted: Link to post Share on other sites
izi Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Dysmuzgowie też masz? Link to post Share on other sites
Deprawator Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 No troche może tak :wink: Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 No nie bede sie tłumaczył ale jestem dysortogerafem :twisted: A czy ktos Ci zabrania nim byc? Tylko, ze przed nacisnieciem przycisku 'wyslij' mozesz sprawdzic ze slownikiem co napisales compadre... Link to post Share on other sites
Recommended Posts