Jarhead903 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 (edited) Witam wszystkich, Czy ktoś posiada taką replikę(MB08 olive , daję też link http://www.taiwangun.com/mb-08-olive?from=listing&campaign-id=19 )? Chodzi mi o opinie na temat tego konkretnego modelu(wiem że na forum jest masa takich tematów, ale nie ma odpowiedzi na temat tego modelu). Wiem też ,że "wewnątrz " są podobne, wręcz chyba takie same,ale chodzi mi też o body(wytrzymałość,jakość wykonania itd.). Z góry dzięki za odpowiedzi P.S Prosiłbym o nie zamykanie mojego tematu od razu bo na prawdę nie mogę znaleźć opinii o tym modelu :icon_wink: Edited April 4, 2014 by Jarhead903 Link to post Share on other sites
sebolek Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 FORUM. http://forum.wmasg.pl/topic/40592-oficjalny-warrior-i-l96-well/page__st__860 Link to post Share on other sites
Foley11 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 (edited) Serio? Mi znalezienie go zajęło kilkanaście sekund. http://forum.wmasg.pl/topic/40592-oficjalny-warrior-i-l96-well/ Chyba nie muszę dodawać, że snajperka dla początkującego to zły pomysł? EDIT: @Up Uprzedziłeś mnie ;) Edited April 4, 2014 by Foley11 Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 A umiecie za przeproszeniem czytać mi chodzi o opinie kogoś kto ma ten konkretny model. Wiem ale mnie rola snajpera kręci ;) Link to post Share on other sites
Foley11 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 (edited) A Ty umiesz czytać? Daliśmy Ci linki do tematu gdzie przez ponad 40 stron właściciele tej repliki wypowiadają się na jej temat! Kręci Cię rola snajpera, bo...? Bo lubisz nim grać w CoD? No, chyba że już biegałeś ze snajperką na strzelankach to ok. Ale nie wiem kto by Ci ją dał - tyle FPS i początkujący to kiepskie połączenie. BTW, snajper naprawdę, a snajper w ASG to dwie różne rzeczy. Tu nie likwidujesz celów jeden po drugim z odległości kilometra jak to widziałeś na filmach. Edited April 4, 2014 by Foley11 Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 Nie, nie dlatego że gram nią w CoD tylko to wszystko co związane jest z rola snajpera mi się podoba. Tak może i jestem nowy i nie jeździłem na "strzelanki" ale wiem że chce mieć snajperke i być snajperem(wiem prawie zero akcji ale cóż poradzić). Po za tym wiem z czym się wiąże rola snajpera i nie oglądam mało "ambitnych" filmów gdzie snajper ma g3a3 albo M4 z lunetą i zabija jednego po drugim. Link to post Share on other sites
Foley11 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Powtórzę jeszcze raz - snajper w ASG to zupełnie co innego niż naprawdę. Po 1. to dla ludzi z doświadczeniem, po 2. dla ludzi z kasą. Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 (edited) Dobra to wiem pi czytam o snajperstwie od jakiegoś czasu, ale opanowanie odruchów ( ktoś mi to radził) można wyrobić i doświadczenie z czasem też. Mniejsza o to. Poza tym wszystkim mam jeszcze jedno pytanie. W danych, specyfikacji, repliki (tej z linku w pierwszym poście) jest napisane: W replice zamontowano wzmocniony tłok oraz prowadnicę sprężyny, w celu zwiększenia prędkości wylotowej wystarczy zamontować sprężynę ze +wzmocnionego zestawu+. Otóż sprawdziłem ten zestaw i jest to zestaw wella. Nie wiem czy warto płacić stówke więcej niż na gufire.pl za ten egzemplarz: http://m-gunfire.iai-shop.com/product-pol-1152195012-Replika-karabinu-snajperskiego-MB08-A-BLACK.html i mieć 20 fps więcej(dwadzieścia fps jest w tej na gunfire.pl). Edited April 4, 2014 by Jarhead903 Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Ty wydajesz się tępy... nie udowodnisz mi, że się mylę bo pytania które stawiasz są na poziomie 100% zielonego który do tego nie wie co to są wahania fps. W skrócie bo się już rzygać chce przez was, macie temat o replice który jest za długi... wejdź poszukaj o mb01 bo to ta sama replika a na pierwszej stronie tematu masz wszystko opisane, tu masz link: http://lmgtfy.com/?q=mb01+warrior+oficjalny Masz 2000zł? jak nie to daj nam spokój, bo na tym forum było pełno takich jak Ty (czytaj 600zł 40000m zasięgu), wszystko co miało zostać napisane już zostało i teraz trzeba nauczyć się czytać. Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 (edited) LastSniper wyluzuj trochę i bez spiny. Chyba nie myślisz że nie ciał bym jej zrobić tuningu. Może i jestem zielony ale nie na tyle żeby nie wiedzieć że na stocku nie da się praktycznie strzelać i że trzeba mieć masę siana jak się chce mieć snajperke. Okej proszę bardzo skoro się tu wypowiadasz tzn. że masz mb08 i chcesz wyrazić swoją opinię więc... To już tak tylko na pożegnanie ;) Temat zamknięty, chyba że ktoś ma o niej wyrobione zdanie ;) I dzięki za info o podobieństwie mb01 do mb08 ;) Edited April 4, 2014 by Jarhead903 Link to post Share on other sites
polskiniko Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Znaleźli za ciebie temat, wysłali ci linki, łaskawie z nich skorzystaj, a będziesz miał masę opinii na temat tej repliki. Airsoft nie jest dla leniwych - wysil się, poświęć trochę czasu i przeczytaj to, co dostałeś. Link to post Share on other sites
OFF Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Kolejny leniwy "snajper". Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts