sniperskill Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 chodzi o to ze kupilem 2 dni temu replike db 07. Wszystko pieknie chodzil do czas. Oturz po 2 dniach gdy chcialem oddac strzal, replika oddala dziwny dzwiek, tak jak by chciala strzelic a nie mogla... jak naciskam na spust jest taki dzwiek jakby sie cos tam scielo. nie ma pojedynczego strzalu tylko dlugi zgrzyt... nie wiem jak to opisac. prosze o porady!! Link to post Share on other sites
OFF Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Popraw błędy. Najlepiej napisz to jeszcze raz. Link to post Share on other sites
Powała Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) chodzi o to ze kupilem 2 dni temu replike db 07. Wszystko pieknie chodzil do czas. Oturz po 2 dniach gdy chcialem oddac strzal, replika oddala dziwny dzwiek, tak jak by chciala strzelic a nie mogla... jak naciskam na spust jest taki dzwiek jakby sie cos tam scielo. nie ma pojedynczego strzalu tylko dlugi zgrzyt... nie wiem jak to opisac. prosze o porady!! Ten bełkot jest całkowicie niezrozumiały. W pierwszej kolejności zainteresuj się http://sjp.pwn.pl/ a później opisz. Edited April 7, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 ^ Chodzi o to, że kupiłem 2 dni temu replikę dg07 (?). Wszystko pięknie chodziło do czasu. Otóż po 2 dniach gdy chciałem oddać strzał, replika wydała z siebie dziwny dźwięk, tak jakby próbowała strzelić ale nie mogła... Gdy naciskam spust to słyszę jak coś w środku się ściera (lub strzela bo to może jakaś gwara :icon_lol: ). Nie ma pojedynczego strzału tylko zgrzyt (...) proszę o porady!! Tak bardziej technicznie... Przy podłączonej batce nie strzela tylko silnik pracuje. Naładowałeś baterię>? Link to post Share on other sites
sniperskill Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 Sory za błędy.:D Juz naprawilem. Zębatki sie zacieli. Zacięły* Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Jak mu się po dwóch dniach od zakupu zębatki zacinają to jakiejś dłuższej i bezawaryjne przyszłości to nie wróży chyba.... Link to post Share on other sites
blackblut Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Albo vi się silnik odkręcił. Do kręć go i zobaczymy Link to post Share on other sites
Bromar Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) A to ciekawe. A rzucałeś nią ? Edited April 7, 2014 by Bromar Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Nie wiesz jak to possać? ;3 Link to post Share on other sites
Bromar Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) <p> Nie wiesz jak to possać? ;3 Tez nie wiedzialem jak possać moją replikę. Dowiedziałem się, że to bateria... A tak inaczej: Jeżeli zapiaszczyłeś replikę nie dbasz o nią nawet w ogrodzie... Sam kupilem replikę za 500 zł i powiem ze jak szanujesz nawet replikę za 300zl to będzie ona chodzila latami (dodając przeglądy) Edited April 7, 2014 by Bromar Link to post Share on other sites
Recommended Posts