Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Poczatki z ASG

Recommended Posts

Ta replika będzie działałać przez więcej niż rok, tylko radzę zmienić gumkę i nasmarować GB. Serio, Chinole potrafią być wysmarowane chińskim gilami, które smarami nie są ( po części przynajmniej ). Daj do jakiegoś serwisanta, albo jak masz odwagę to sam to zrób, jednak lepiej jakbyś zostawił gb w spokoju, przynajmniej na czas gwarancji. Na gumkę HU i komorę nie obejmuje ona. Sorry taki jest klimat ASG :icon_razz:

Zestaw bardzo fajny, do tego DPM albo Flecktarn i gicior. Potem myśl nad profesjonalizmem :icon_smile:

Edited by laqum

Okej, to dziekuje za to. Laqum nie mam na tyle odwagi zeby nowo wyjeta replike z pudelka rozebrac :P wiec poczekam chwilke gumke wymienie oczywiscie na ziel. G&G a pozatym bedzie chyba spoko? Mati86 ile miales zasiegu skutecznego/calkowitego. (Przepraszam za brak polskich znakow ale alt mi nie dziala :P )

G36 w oryginale też jest z tworzywa sztucznego (chodzi o korpus).

Zgadza się, wydaje mi się jednak że niemieckie automaty są sporo wytrzymalsze :)

Co do zasięgu, 50 m ładnie strzelał, celnie. Miałem wersję tą dłuższą z dwójnogiem. Środki są prawie takie same.

• 2 weeks later...