wykrojnik Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Witam, zakupiłem używaną berette i niestety aby poprawnie strzelała, muszę dociskać magazynek do rękojeści. A jeśli go dociskam to ta plastikowa (w moim przypadku niebieska część) nie wiem jak się to nazywa, zahacza o uszczelkę od maga ;/ Zna ktoś rozwiązanie takiego problemu? Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 na 90% zatrzask maga do wymiany Quote Link to post Share on other sites
wykrojnik Posted April 30, 2014 Author Report Share Posted April 30, 2014 Da się to gdzieś kupić? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Ten plastik niebieski to cylinderek gazowy. U mnie też zahacza o gumkę w magu. Ważne jest aby ta gumka nie była sucha. Quote Link to post Share on other sites
przemeo613 Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 W mojej nowej beretce tez zahacza (kupiona wczoraj). Więc to chyba nie problem Quote Link to post Share on other sites
wykrojnik Posted May 2, 2014 Author Report Share Posted May 2, 2014 To niestety nie jedyny problem. Nawet jak już dociskam maga to pierwszy strzał jest ok, kolejny słabszy tak że zamek cofa się za mało i nie pobiera kulki. Jeśli ręcznie przeładowuje to strzela dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 1. Zatrzask maga da się dokupić, widziałem gdzieś metalowe po 50zet około.Ja to rozwiązałem inaczej - rozwierciłem i rozpiłowałem stokowy zatrzask i wstawiłem w niego na kleju dopasowany, stalowy prostopadłościan. Trzyma 3 rok jak Żyda za serce... 2. Co do gumki w magu, spotkałem się z tym już przy zmianie szczęk - z tego co zaobserwowałem są 2 różne wysokości gumek w magach. Nowa szczeka przyszła z dłuższą gumką i haczyło o nozzle. Założyłem starą gumkę i hula. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts