dawmaX Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Hejko mam problem z replikom MB02H sprawa jest tak że jestem kompletnie zielony w asg więc nie mam bladego pojęcia gdzie jest reduktor fps :icon_smile: a tym bardziej jak go wykręcić pls pomocy sory że jestem takim idiotą Kolego, zapoznaj się z netykietą. Wszystkim nam będzie żyło się lepiej, jak będziesz ciut bardziej przykładał się do pisowni. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 (edited) Hejko mam problem z repliką MB02H sprawa jest taka, że jestem kompletnie zielony w ASG, więc nie mam bladego pojęcia gdzie jest reduktor fps :icon_smile: a tym bardziej jak go wykręcić please, pomocy, sorry że jestem takim idiotą. Masz głównie problem z pisownią, zarówno po polsku jak i po angielsku... Gdzie wyczytałeś, że ta beznadziejna replika posiada jakiś reduktor fps :icon_question: Edited May 1, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 (edited) Masz głównie problem z pisownią, zarówno po polsku jak i po angielsku... Gdzie wyczytałeś, że ta beznadziejna replika posiada jakiś reduktor fps :icon_question: Czasami mają wykręcany reduktor na dyszy, jakieś 100fps przyrostu. Na gunfire był kiedyś poradnik. Było to montowane na gwincie :icon_lol: *występowało w pierwszych wersjach 02 i 03. Edited May 1, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Bullshit, wcale nie w pierwszych. Quote Link to post Share on other sites
przemeo613 Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Jeżeli masz tam reduktor to będzie chyba tak jak na tym filmiku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts