Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WSS Wintorez za 200zł

Recommended Posts

Witam! Po długim czasie chciałbym przedstawić Wam wintoreza którego sam wydłubałem. Pojawił się on na kilku stalkerach w Nysie i Sękach. Produkcja sto procent garażowa, prócz samego tłumika, który został wykonany u tokarza. Całość wyniosła mnie jakieś 200zł (mówię tu też o kupnie całego kałacha! z którego wziąłem body, gb, lufę i komorę) - tylko dlatego, że to mój wujek jest tokarzem który wykonał tłumik :)

Dziękuję PiterATS i Soldatowi z forum jedendojednego.fora.pl za udostępnienie dokładnych wymiarów repliki.

Poniżej jedna fotka, która ukazuje końcowy etap produkcji. W dalszym Ciągu nie zrobiłem selektora :)

IMGP0334.JPG

Tutaj foto-relacja z produkcji (w tych fotkach pokrywa i zamek wyglądają inaczej, ostateczna wersja pokrywy i zamka jest na fotce powyżej):

https://plus.google.com/u/0/photos/116498829351238270570/albums/5814029657059553425

https://plus.google.com/u/0/photos/116498829351238270570/albums/585489634406713913

Pozdrawiam!

Wydaje Ci się :icon_smile:, krzywo wycięty jest chwyt przedni (góra) i pokrywa do końca nie jest z przodu dociśnięta (bardzo mało miejsca ciężko wszystko upchnąć) wszystko jest sztywne i proste to tylko tak się wydaje

Edited by 92marcin

Dobrze krzywa :icon_smile: jak już trzymasz w replikę w rękach, to wcale nie da się powiedzieć że jest krzywa..

Może krzywo trzymasz? Jak dla mnie - tak jak powiedział Lesio, ucieka sporo ku dołowi. Co nie zmienia faktu,

że wygląda naprawdę nieźle jak na ten budżet. Podziwiam.

Według mnie bardzo ładny. Super fotki wstawiłeś, taki mały DIY :icon_smile:

Gratki za WSSka, bardzo mi się podoba. Byłeś na Stalkerze w Sękach w tym roku? Bo nie widziałem nigdzie WSSa, no może poza WSSem MG :)

Edited by Maza94
  • 1 month later...