Dymiorek Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Witam Kieruję się do was z pytaniem dokładnie o baterię którą dostałem wraz z repliką g36c boyi Z obliczeń wyszło mi że miałem ją ładować 225 min Naładowałem tyle Pięknie ładnie postrzelała ok 20 kulek semi i auto i nic Nie mam pojęcia co robić :) Liczę na pomoc z waszej strony :) Quote Link to post Share on other sites
rolnik4 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Stockowe baterie są niezbyt dobre, lepiej od razu kup lepszą baterię. W tym przypadku bateria jest słaba ja swoją stockową ładowałem po 8 godzin. Quote Link to post Share on other sites
Dymiorek Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Nie stać mnie na razię na lepszą kupię od razu jak będę miał pieniążki a radzisz naładować od nowa bo mi się zdaje że jest rozładowana ? . Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Sprawdź datę produkcji baterii. Jak długo leżały na magazynie to prawdopodobnie możesz ją wyrzucić. NiMH bardzo szybko rozładowują się praktycznie do zera i jak w takim poleżą parę miesięcy to nadają się tylko do utylizacji. Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Z obliczeń wyszło mi że miałem ją ładować 225 min Jaka batka (pojemność) i jaki prąd ładowania? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts