Stalker Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 EA wrzuciło nową tapetę z BF3 do ściągniecia: http://www.hopdg.com/home/sub/hopdog/artykuly/battlefield-3-sciagnij-tapete-i-trailer-r163 :cool: Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Panowie jak jest w końcu z premierą Polską. Mój BF już ma status "w doręczeniu" na stronce UPSa. Planowane doręczenie dziś. To znaczy że już dziś będę mógł się rozkoszować tym cudeńkiem, czy jedynie zainstaluje i będę musiał czekać do 27(data Polskiej premiery). Dodam że zamówiłem ze sklepu gram.pl, znajomy również dziś dostanie swoją paczuszkę. Quote Link to post Share on other sites
Wachta Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Panowie jak jest w końcu z premierą Polską. Mój BF już ma status "w doręczeniu" na stronce UPSa. Planowane doręczenie dziś. To znaczy że już dziś będę mógł się rozkoszować tym cudeńkiem, czy jedynie zainstaluje i będę musiał czekać do 27(data Polskiej premiery). Dodam że zamówiłem ze sklepu gram.pl, znajomy również dziś dostanie swoją paczuszkę. Niekoniecznie trzeba czekać do 27: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=133&t=39293&start=75#p560900 Edited October 25, 2011 by Wachta Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Nie mogę edytować, jeszcze nie grałem- pobieram aktualizacje. Muszę pochwalić Origina, jak dotąd spisał się bezbłędnie. Moje obawy się nie potwierdziły. Grę zainstalowałem bez problemowo, wystarczyło podać klucz, folder i zaakceptować regulamin i program sam wszystko zrobił. Na początku byłem pewien że chce pobrać grę z internetu, okazało się że program "pobiera" z płyty, jakieś 20 minut i wszystko na dysk skopiował, po czym instalował jakieś pięć minutek. Teraz pobieram 479 mega aktualizacji i sprawdzę czy da się grać przed Polską premierą. Duży plus dla platformy od EA, niebo a ziemia w porównaniu z moimi problemami z platformą Steam. Gra znajduje się na dwóch płytach dvd, dopiero na pudełku zobaczyłem informacje o Polski dubbing ;). Jeśli będzie tak dobry jak w BC2 to zapowiada się rewelacyjna gierka. EDIT: O dziękuję za informacje ;), co do aktualizacji to właśnie skończyłem i okienko weryfikacji daty premiery wyskoczyło. Już kombinuje ze sposobem który mi wysłałeś ;). edytka#2. Jestem już w battlelogu, wszystko działa. Dziękuję za pomoc Wachta ;). Edited October 25, 2011 by harasim Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 (edited) Nie ma to jak wypuścić nową grę i na dzień dobry 500mb patchy do niej. LoL. Z tego co na PEBie czytałem ludzie mają problem ze sterowaniem w czasie skryptów. W sensie, że gra nie reaguje na klawisze. :huh: Edited October 26, 2011 by MoreLike Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 SPOJLER!!! http://www.youtube.com/watch?v=rXhkg1UTwT8&feature=feedu Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Panowie nie polecam kombinować ! Bany polecą i potem będzie płacz ! lepiej poczekać do jutra . Quote Link to post Share on other sites
Wachta Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Panowie nie polecam kombinować ! Bany polecą i potem będzie płacz ! lepiej poczekać do jutra . To można zmienić strefę czasowa w windowsie i się cieszyć grą już dzisiaj chyba od 17. Nikt mi nie zabroni latać po świecie z laptopem ;). Stwierdzam, że 4GB ramu to za mało do tej gry. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Panowie nie polecam kombinować ! Bany polecą i potem będzie płacz ! lepiej poczekać do jutra . Gdzieś była oficjalna wypowiedź, że zmiana IP na Indonezję (żeby grać od 24.10 od 16:00) jest legalne. Stwierdzam, że 4GB ramu to za mało do tej gry. Mi tam starcza :P Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Mi tam na 4 giga ramu śmiga aż miło. Swoją drogą: w edycji limitowanej oprócz powrotu do karkand mieliśmy dostać 10 skinów, rkm typ 88 jakiś tam tłumik płomienia i coś tam jeszcze. Jak to teraz odblokować? Dodam że nie ma żadnych kluczy do odblokowania jak w przypadku limitowanej BC2. Co do zmiany ip, jak to jest legalne i nie będzie karalne to po co czekać? :]. Quote Link to post Share on other sites
Shim Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Te klucze chyba zostaną przesłane przez maila 27, w dniu premiery w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Przetrząsnąłem internetowe czeluści aż w końcu odnalazłem. ] W tym temacie chłopaki wyjaśniają co i jak: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=133&t=39335&start=15 Pozdrawiam serdecznie. ps: jak ja lobię sam sobie na pytania odpowiadać ;). Dobrze że w tym dziale postów nie nalicza bo zaraz padły by oskarżenia :D. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Wczoraj zdechł origin no to sobie nie zagrałem. Dzisiaj wstało ale problem z PunkBuster'em, bo wywala mnie z każdego serwera. W sumie raz gdzieś wlazłem ale za duże lagi. Dopiero przed chwilą przeczytałem, że w katalogu z grą musi być podkatalog "PB", co nigdzie w informacjach o konieczności zainstalowania PunkBustera nie było wspomniane. Wrócę z roboty i będę próbował dalej. Przeglądarka wciaz mi krzyczy, że nie mam flash playera choć przed chwilą to gówno instalowałem. Ciekawe, że ta beta jakoś działała, a z pełną wersją jest tyle ceregieli. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Mi dziala bez najmniejszych problemow o.0. Ma ktos ochote na gre w coop? qqryq666 Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Ja tam przeszedłem już całą kampanię. Ogólnie gra i fabuła spoko ale grafika - zajebista. Tylko że... nie na moim kompie... Tak ścina na średniej grafice i średniej rozdzielczości że coś. Dobrze chodzi na najniższej możliwej i słabej grafie. Ale przyzwyczaiłem się :) Grę miałem od kumpla, ale i tak warto ją kupić. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Ktoś gra online na ps3 3? Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 A na Xboxie ? :D P.S. Dawno nie widziałem tak krótkiej kampanii, za to multi pełen miód :) Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Krótka? To nie grałeś w MoH 2010 albo MW2. W BF3 jest dłuższa niż w 2 poprzednich wymienionych. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Moh'a nie pamiętam ile męczyłem, ale co do MW2 powiedziałbym, że jest mniej więcej równa. Zależy jak szybko przesz do przodu :D BF 3 wydawał mi się łatwiejszy na 'normalu' niż MW2, choć się teraz fanboyom narażę powiem, że miałem cały czas wrażenie w granie w cod'a od treyarch z jakimiś odrzutami co DICE zostały po mirrors edge 2 hehe :D co do multi, się nie wypowiem bo mam pirata, i raczej nie zakupie oryginału ze względu, że nigdy mnie multi w battlefieldzie nie grzał :D Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Aha no i właśnie grajcie na Hard. Quote Link to post Share on other sites
Crandall Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Ukesu ja gram na xklocku ;] GameTag: Fasolka666 Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 co do multi, się nie wypowiem bo mam pirata, i raczej nie zakupie oryginału ze względu, że nigdy mnie multi w battlefieldzie nie grzał :D obejrzałem jeszcze potem vrecke Quaza z bety i napomniał coś o lepszym wyważeniu w strzelaniu piechoty, więc jak u kogoś spróbuje i sie przekonam, że nie trzeba łupać jak BC2 cały magazynek w kolesia to może, może xd polecam vrecenzje Quaza, jeden z najlepszych i najbardziej oryginalnych recenzentów w kraju http://www.gaminator.tv/video/20794,Battlefield-3-beta-test.html trochę po terminie ale tutaj wspomniana beta :p Quote Link to post Share on other sites
Crandall Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 BTW miał ktoś problemy z aktywacją Battlelog-a ?? Kupiłem grę na xklocka, mam konto w EAonline i ni jak nie mogę się podłączyć do Battleloga ;( Wie ktoś jak się to to włącza ?? Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Panowie. Na Allegro jest wiele aukcji z Battlefieldem 3 za cenę w okolicach 70zł. Są to klucze do rosyjskiej lub ukraińskiej wersji językowej. Jednak prostym sposobem można je aktywować w Originie i będą po polsku. Moje pytanie jest takie, czy jest to w pełni bezpieczne? Czy za rok, dwa nie dostanie się bana przez taką "okazję" ? Niby sprzedający dają gwarancję, ale jak to jest? Możecie powiedzieć coś na ten temat bo zastanawiam się nad kupnem. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Myślę, że nie warto ryzykować. Gra z tego co widziałem jest teraz w okolicy 130zł. Może warto będzie sobie sprawić prezent na święta.? Jak nie to daje jej góra 3-4 miesiące i będzie za 99-110 :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts