piotrekwotkonto Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Witam forumowiczów W moim karabinie M4 DG06T po jakiś 60 strzałach lub szybkim strzelaniu serią kulki zaczynają spadać w dół po 10m i jest inny dziwięk strzału. Poleży chwile i znowu można strzelać jakby się przegrzewał?? Proszę no pomoc. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Pisaliśmy Ci, że to kupa nie replika? Chyba się nie załapałeś skoro to kupiłeś.... Sprawdź jak masz założoną gumkę. Link to post Share on other sites
piotrekwotkonto Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 Pisaliśmy Ci, że to kupa nie replika? Chyba się nie załapałeś skoro to kupiłeś.... Sprawdź jak masz założoną gumkę. Gościu ja mam replikę do zabawy i strzelania do szpaków a nie do drużynowego strzelania. A nie coś z silnikiem np.Nienaoliwiony? Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Silnik nie ma wpływu na zasięg, znaczy szybkość jego obrotów czy wydajność. W momencie naciągnięcia sprężyny tłok wypycha powietrze przez dysze do komory. Jeżeli problem występuje co 60 strzałów to znaczy, że dopiero po tej liczbie strzałów spada zasięg? czy spada stopniowo? Podaj jeszcze dla pewności napięcie batki. Link to post Share on other sites
piotrekwotkonto Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 Napięcie to 8,4v a nie tak dokładnie co 60 strzałów a co najdziwnijsze odłoże karabin na chwilę i wszystko chodzi do czasu. Link to post Share on other sites
OFF Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Gościu ja mam replikę do zabawy i strzelania do szpaków a nie do drużynowego strzelania. Jeżeli to prawda to współczuję Tobie i tym szpakom. Nawet nie potrafisz napisać tematu w odpowiednim dziale. Link to post Share on other sites
Recommended Posts