AlCapone Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Witam zastanawiam się od jakiej firmy wybrać m4: cymy czy sa? A może, zaproponujecie mi coś innego? Mój budżet 750-800zł. M4 musi mieć szyny. Proszę o opowiedzi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
SŁAWEKTADEK Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 jak juz to jedynie specna arms Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) jak juz to jedynie specna arms Proszę, proszę, nowy GURU... super znawca tematu... :icon_wink: Widać, że przeczytałeś pilnie lekturę. Edited July 3, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Nie ma co się złościć, trafił w sedno. W takiej kwocie tylko chińczyki, jeśli mają być risy. A skoro chińczyk, to specna ;) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ja się nie złoszczę, trafił, bo przeczytał... Jest tu zwyczaj (chyba, że się mylę), że Nowi nie doradzają Nowym. W tym przypadku miał szczęście, że trafił... :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Weź specnę i na dzień dobry wymień gumkę HU i daj na smarowanie + podkładkowanie, praca specny w stocku to katorga dla uszu... Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Jak wyżej. CYMA jest w porządku, ale po drobnym dopieszczeniu Specna będzie lepsza. Quote Link to post Share on other sites
AlCapone Posted July 3, 2014 Author Report Share Posted July 3, 2014 Dziękuje Panowie. :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ja się nie złoszczę, trafił, bo przeczytał... Jest tu zwyczaj (chyba, że się mylę), że Nowi nie doradzają Nowym. W tym przypadku miał szczęście, że trafił... :icon_mrgreen: I to już drugi raz ten użytkownik tak zrobił. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts