AWR_Ronin Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Witam W tym miejscu prosze zamieszczac informacje na temat tego co jest znakiem rozpoznawalnym waszej grupy. Chodzi o: naszywki, napisy na plecach, charakterystyczne nakrycia glowy (np. berety w okreslonym kolorze), regulaminowe wzory umundurowania - jezeli grupa takowy posiada i inne. Na poczatek symbole Armii Wyzwolenia Rozlog: - emblemat, noszony w postaci naszywki na lewym ramieniu trzy centymetry ponizej szwu: - czerwony beret bundeswehry; Ronin Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 S.T.Re.F.A. Mundury: 2 wzory, francuski CCE i pustynny bdu 3c Berety: zielone bw (z naszywką, wciąz w planach) Naszywki: dwa łuczki, po jednym na ramię: (na CCE są zielone) pozdro 8) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 moja ekipa często ma zarzygane mundury bo pic trzeba umiec moja ekipa nie pije Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Grupa Szturmowa ORKAN Umundurowanie: polski US, nomex lotniczy USA (jeszcze nie wszyscy mają) Uzbrojenie: rodzian broni g36 Oporządzenie: orkan warrior2 w panterę Narazie brak naszywki. Prawie wszyscy nie piją :wink: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 moja ekipa nie pije Tylko chleje? Konsumuje? Delektuje się? Upaja się aromatem? :D PS, Jeśli ekipa ma na plecach napis "SWAT" to pewnie nikt się nie domyśli że ta ekipa to SWAT? ;) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Jeśli ekipa ma na plecach napis "SWAT" to pewnie nikt się nie domyśli że ta ekipa to SWAT? ;) robicie za swatki :?: BP,ANNMSP Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 my dopiero zaczynamy wprowadzać normy, ale mają mniej więcej wyglądać następująco: - mundur bdu woodland - naszywki chyba będziemy robić na zamówienie, na wzór łuczka RANGERsów - oporządzenie only US 8) (repliki itp również) - repliki z rodziny M16, czsami, jeśli reszta się zgodzi to MP5 - nakrycie głowy dowolne, tak samo jak obuwie :) emblematem jest przerobiony znaczek RNG jak na naszywkach... lead the way ! Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Jakiś czas temu ktoś zadał sobie całkiem sporo trudu, zeby stworzyć WMASG.pl i jest tam taki ukryty dział, zawierający tajne informacje. http://wmasg.pl/ekipy.php Mimo strasznego zakonspirowania grupy RAI mają i nasze teczki, więc i informajce o symbolice i innych takich: http://wmasg.pl/ekipy.php?ekipa=69 . A o ile mnie oczy nie zawodzą to wypowiadamy się na Forum Witryny Maniaków... więc z wyżej wymienioną witryną dość powiązanym. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 moja ekipa często ma zarzygane mundury bo pic trzeba umiec moja ekipa nie pije ha tu was mam. Ja nie mam ekipy :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts