Newmaster Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 Ehh a uwazaj bo aega zloze sam do kupy.A co do MANCRAFTA to lepiej hpa czy co2? Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Ehh a uwazaj bo aega zloze sam do kupy.A co do MANCRAFTA to lepiej hpa czy co2? Buhaha.... Już widze jak to sobie do kupy nie złożysz ale włożysz :-F To co ci bardziej odpowiada i ile chcesz na to przeznaczyć. Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Arend- ma 3 tysie, więc Mendi coś mu złoży ;) Aaa i pamiętaj o zakupie broni bocznej- przy 30-40m. można takimi 600-oma FPS-ami kuku zrobić. Link to post Share on other sites
Newmaster Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Dobra bo powoli zaczynam bujac w oblokach.Za duzo kasy na start.Na poczatek MANCRAFT chyba zly wybor bo jako newbie moge wlasnie komus cos zrobic.Nie musze miec xxxx fps.Dla mnie zasieg wazny te 70m i bede happy. Link to post Share on other sites
arend Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Kup SWD Cymy i w to inwestuj, elektryka łatwiej poskładać i mniej kasy zeżre Link to post Share on other sites
sanex Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Od kiedy elektryk mniej kasy potrzebuje? Ja na Twoim miejscu kupiłbym jakiegoś używanego chińczyka za psie grosze (porównując do budżetu), postrzelał się kilka razy i zobaczył czego potrzebujesz. W większości lasów nie wykorzystasz zasięgu większego jak 60-70m, a często będziesz się strzelać w dzikim gąszczu lub budynkach na odległości ~30m i mniej. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Elektryk potrzebuje mniej kasy od zawsze. Większość airsoftowych sprężynowych snajperek w stocku (a miałem przyjemność strzelać nawet ze snajperki, która nowa kosztuje 6000zł) ustępuje AEGom w każdym aspekcie. Zasięg jest taki sam albo mniejszy niż w CM 028. Celność - tu może i taka snajperka będzie troszkę lepsza niż CM 028, ale niewiele. Szybkostrzelność - nie ma porównania. O długości repliki nie wspominam. Link to post Share on other sites
Newmaster Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Tak ale na moj stan zdrowotny kolana nie bede mogl duzo wybiegac sie na strzelance dla tego raczej kupuje snajperke.Taki mb01 musialbym wlozyc 2x wiecej kasy niz w swd.Te komory pdi,trigger set za 500PLN juz na start odstrasza ale z optyka problemow niema.Czytam juz drugi raz temat o SWD i dalej nie wiem jakie czesci dobrac do niej.Dobra mam te 3k ale wiadomo ze nie chcialbym wydac wszystkiego na jedna replike. Link to post Share on other sites
arend Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Większość elektryków da się przystosować do roli snajperki. Nawet mp5k.. Mój 580 efpeesowy rko3 skutecznością przebija zdecydowaną większość sprężynowych "snajperków" nawet tych "tjuningowanych". Link to post Share on other sites
Newmaster Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 No to co sie chwalisz:)?Gratuluje udanej repliki.Fps dla mnie mnie mniej wazne niz zasieg.Na razie zamowiona zielona GG i promyk 590 i kulki blaster 0.30g.Zakladam mancrafta na co2.Bedzie dobrze. Link to post Share on other sites
ColtS Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 W sumie to sam sobie "pomogłeś" w Twoim własnym temacie. Co tam opinie innych, zrobię po swojemu :D Takie miałem wrażenie po przeczytaniu tego tematu. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Okej. Było wesoło, pośmialiśmy się, ale już starczy. Temat zamykam. Na wszystkie pytania użytkownika Newmaster odpowiedzi są na forum. Wystarczy poszukać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts