Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP Custom - nowy sklep.

Recommended Posts

Zapraszam wszystkich do nowo powstałego sklepu mpcustom.pl. Zajmujemy się dostarczaniem części i akcesoriów przeznaczonych do strzelania dynamicznego IPSC Action Air. W naszej ofercie znajdziecie części do takich replik pistoletów jak Glock, Hi-Capa oraz XDM produkcji Tokyo Marui.

Z każdym dniem nasza oferta powiększa się o kolejne artykuły. W przyszłym tygodniu na naszych półkach zagoszczą repliki Glock TM oraz Hi-Capa 5.1 TM.

Prowadzimy serwis pistoletów oraz składamy pistolety na specjalne zamówienie. Nasi serwisanci to jedni z najlepszych zawodników IPSC Action Air w Europie.

W razie pytań proszę pisać na adres kontakt@mpcustom.pl.

Zapraszamy na nasz profil na Facebook: https://www.facebook.com/mpcustom

37120311.jpg

• 3 months later...

Czy zajmujecie się też serwisem / tuningiem innych pistoletów gazowych ? Niekoniecznie używanych powszechnie w IPSC AA.

Dział ten nie służy do komunikacji sklep<->klient. Proszę zadawać pytania przez priv, chociaż moim zdaniem mail byłby najlepszą opcją. Szmer

Edited by szmerglu
  • 6 months later...

Gorąco polecam sklep!!!

Aż dziw ,że są takie firmy...

Szukałem dwóch zaworków do KWA/KSC (glocki 17, dolny i górny zawór maga). Każdy inny sklep na jaki natrafiłem z asortymentem miał albo jeden albo drugi-nigdy oba. Tutaj dwa-jeden koszt przesyłeczki- na dodatek chyba najtaniej w Polsce! Wysyłka natychmiastowa. Środa w nocy zamówienie-w skrzynce InPostu w sobotę!

Przed chwilą (niedziela wieczór) poprosiłem o fakturę, bo jakoś nie było jej w przesyłce... Liczyłem,że przyjdzie jutro odpowiedź... Gdzie tam!! Właśnie dostałem fakturkę e-mailem z serwisu ifirma.pl .

Bajeczka!

Części do klameczek jak będą mieli to tylko u nich będę kupował.

Jeszcze raz polecam!

• 8 months later...