jong Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Zapraszam wszystkich do nowo powstałego sklepu mpcustom.pl. Zajmujemy się dostarczaniem części i akcesoriów przeznaczonych do strzelania dynamicznego IPSC Action Air. W naszej ofercie znajdziecie części do takich replik pistoletów jak Glock, Hi-Capa oraz XDM produkcji Tokyo Marui. Z każdym dniem nasza oferta powiększa się o kolejne artykuły. W przyszłym tygodniu na naszych półkach zagoszczą repliki Glock TM oraz Hi-Capa 5.1 TM. Prowadzimy serwis pistoletów oraz składamy pistolety na specjalne zamówienie. Nasi serwisanci to jedni z najlepszych zawodników IPSC Action Air w Europie. W razie pytań proszę pisać na adres kontakt@mpcustom.pl. Zapraszamy na nasz profil na Facebook: https://www.facebook.com/mpcustom Quote Link to post Share on other sites
Maximus1944pl Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Ekspresowa wysyłka, świetny kontakt mailowy z klientem / pomoc przy rozwiązaniu podstawowych problemów z repliką - POLECAM! ;-) Pablo1944pl Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 (edited) Czy zajmujecie się też serwisem / tuningiem innych pistoletów gazowych ? Niekoniecznie używanych powszechnie w IPSC AA. Dział ten nie służy do komunikacji sklep<->klient. Proszę zadawać pytania przez priv, chociaż moim zdaniem mail byłby najlepszą opcją. Szmer Edited October 17, 2014 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Gorąco polecam sklep!!! Aż dziw ,że są takie firmy... Szukałem dwóch zaworków do KWA/KSC (glocki 17, dolny i górny zawór maga). Każdy inny sklep na jaki natrafiłem z asortymentem miał albo jeden albo drugi-nigdy oba. Tutaj dwa-jeden koszt przesyłeczki- na dodatek chyba najtaniej w Polsce! Wysyłka natychmiastowa. Środa w nocy zamówienie-w skrzynce InPostu w sobotę! Przed chwilą (niedziela wieczór) poprosiłem o fakturę, bo jakoś nie było jej w przesyłce... Liczyłem,że przyjdzie jutro odpowiedź... Gdzie tam!! Właśnie dostałem fakturkę e-mailem z serwisu ifirma.pl . Bajeczka! Części do klameczek jak będą mieli to tylko u nich będę kupował. Jeszcze raz polecam! Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Czy ktoś wie co się stało se sklepem internetowym albo wogóle ze sklepem? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 https://www.facebook.com/mpcustompl/?fref=ts działa i mają podany numer telefonu. Chociaż nic nie dodawali już od dłuższego czasu. tel 790 022 985 http://www.mpcustom.pl/ strona wyłączona Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 (edited) Dzienks... Wrrrrrrróć! Na fejsie "sklep nieczynny" I link do jakiegoś shoper'a... Edited January 13, 2016 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts