taktycznyoskar Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Sprawiłem sobie glocka R17 army i po PIERWSZYM wystrzelonym magazynku zamek został w tylnym położeniu i dopiero po jego całkowitym ściągnięciu i ręcznym dociśnięciu cylindra do właściwego miejsca dał się złożyć. Podczas demontażu wypadła sprężynka widoczna na zdjęciu niżej, ktoś mi powie co to i gdzie to włożyć? Sytuacja co chwile się powtarza, towarzyszy jej chmura gazu. http://c.wrzuta.pl/wi5825/eb097e60000a1e7c53dbdac3/imag0841 Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 W lewą wypustkę przy cylindrze. Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Mógłbyś mi proszę pokazać na jakimś zdjęciu co to za miejsce? Za nic nie mogę się domyślić, a z moimi zdolnościami wsadzę tą sprężynkę w lufę... Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Masz spierdzieloną klamkę, a tej sprężynki to już bym nie pchał do klamki tylko poszukał zamiennika. Zresztą bez sprężynki też da się strzelać. Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Spierdzielona? Masz może jakąś diagnozę? Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 No spójrz na nią i powiedz, że wygląda normalnie :F. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Cylinder zapewne blokuje się na głowicy. No chyba że to sprężynka przycina, spróbuj postrzelać bez niej. Fisz, on pytał o klamkę że spierdzielona, nie o sprężynkę :P Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_227&products_id=6076&name=Element_-_Zestaw_Sprezyn_do_G17 ta z tego zestawu powinna spasować, nie? A jeśli to nie sprężynka tylko usterka, o której mówisz, naprawię ją samodzielnie? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Powinna pasować. Nie wiem co dokładnie jest uszkodzone. Może do wymiany cylinder, może głowica, a może tylko przesmarowanie/zdjęcie nadmiaru taśmy teflonowej spod uszczelki głowicy. Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Klamka była kupiona u krakmanów ledwo 2 dni temu, tak że najlepiej ją poprostu odeślę. Tak czy tak dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts