Stepniag Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem tu nowy ale to nieistotne. Jako, że chciałbym skompletować amerykańskie uzbrojenie z czasów pierwszej wojny w zatoce, potrzebuję M16 najlepiej A2. Słyszałem, że M16 od CA to dobra replika ale czy napewno? Aha i jeszcze jedno - czy Hełm PASGT od Fosco industries to dobry hełm? :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
SuchyWilk Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Ja bym wziął od G&P. Ma dobre części zewnętrze, zaś na bebechy niczego sobie. Bierz tej firmy i po tuningu masz bardzo fajny karabin ;) Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Niewiele drożej masz M16A2 G&P z ozaczeniami Colt'a (za granicą G&P są nawet tańsze od CA), która do reko nadaje się wybitnie lepiej od CA. Co do hełmu to raczej norma, jak za tą cenę. Trochę sie różni fasunkiem, ale i tak dobrze, że jest 3-punktowy. Pokrowce z zestawu to się niestety na śmietnik nadają. Z resztą sam porównaj z oryginałem: Quote Link to post Share on other sites
SuchyWilk Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Zachar jeśli się nie mylę po, tuningu można zrobić parasnajperke ? Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Zachar jeśli się nie mylę po, tuningu można zrobić parasnajperke ? @ offtop jesteś nowy, nie doradzaj z łaski swojej. Quote Link to post Share on other sites
SuchyWilk Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Tylko się zapytałem czy można mieć parasnajperke, po tuningu a jeśli się mylę to przepraszam za mój błąd ;) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 W Airsofcie to i z Mp5k możesz zrobić "parasnajperkę". Swoją drogą to zabawne określenie bo co to jest parasnajperka? AEG na markowych częściach z przewagą zasięgu? Na Twoim miejscu brałbym G&P choć nowe CA też nie są złe. No i od tuningu mamy inny dział na forum. Quote Link to post Share on other sites
Stepniag Posted August 4, 2014 Author Report Share Posted August 4, 2014 (edited) @Zachar Dzięki z odpowiedź, o pokrowiec raczej nie trudno ale eMki od G&P na żadnym sklepie nie widziałem :icon_cry: (jak już to GR16A2 ale od G&G i na airsoft ch*jstreme) Edited August 4, 2014 by Stepniag Quote Link to post Share on other sites
Stepniag Posted August 9, 2014 Author Report Share Posted August 9, 2014 Właśnie się dowiedziałem, że mój budżet nie jest tak rozległy aby kupić eMkę od G&P :icon_sad: Co myślicie o M16A3 od Specny? Znal mi nie przeszkadza a cena jest bardziej przystępna :icon_cool: Więc z kupnem A3 muszę się rozstać z Zatoką ale przynajmniej będę mógł bardziej dostosować ekwipunek pod moje wymogi :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Specna to podobno najtańsza opłacalna eMka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts