wiciok Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 http://deltashop.pl/...pup-komora.html http://airsoftpro.cz...roducts_id=3214 Widział już to ktoś? Wygląda ciekawiej niż komory 5ku/Big Dragon z racji możliwosci bezproblemowego przykręcenia do GB, odczepiany "kominek" też jest dość ciekawą opcją. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 W gwoli ścisłości to gumka zapewnia szczelność połączenia, nie komora. Dziwny opis na deltashopie gdzie jest napisane że to komora drugiej gen do M4/M16 :teeth: Pytanie tylko czy trzeba inną dyszę do tej komory czy stock. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Przykręcenie komory do GB akurat w gietach fajna opcja, zważając na to że komora normalnie się o GB nie zapiera, i potrafią skoki różne być (przerobiłem temat u siebie). Jeszcze niech wykombinują jakiś lepszy patent na ustabilizowanie GB w korpusie i bierę wszystko. Quote Link to post Share on other sites
SharpyGMU Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 A orientuje się ktoś może jaka długość dyszy jest odpowiednia? Bo podejrzewam że będzie ona inna niż w standardzie JG, gdzie wypada 25,25mm. Dosunięcie komory na stałe do GB powinna zmienić długość dyszy. Wie ktoś na ile? I czy można stosować dysze aluminiowe lub miedziane, czy preferowane są poliamidowe? Quote Link to post Share on other sites
Papuaz Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Cześć Właśnie dzisiaj zainstalowałem w/w komorę w swojej replice i muszę przyznać, że jest to porządny kawałek aluminium :icon_mrgreen: . Komora siedzi sztywno, i ładnie współpracuje z karabinkiem. U siebie mam zamontowaną dysze o długości 24,5 mm i układ doszczelnia się idealnie, jednak musiałem zamontować opóźniacz listwy. Z mojej strony polecam :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts