Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy dobry zestaw?

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bojec jest wykonany zdecydowanie lepiej, niż JG,czy cyma. Posiada lepsze osadzenie lufy zewnętrznej, funkcjonalny zrzut napiętej sprężyny,oraz system szybkiej wymiany sprężyny.

Do tego masz mikrostyk,zamiast kostki stykowej.

Ostra gieta nie jest z absu. Jest to wzmacniany kompozyt różnymi włóknami. Nie można tego nawet porównać do abs.

Nie mniej jedyną wadą tej repliki jest to,że chińczyk ją źle poskładał. Wystarczy od nowa złożyć gb, ewentualnie wymienić tłok czy też zębatki I cieszyć nieźle strzelającą I niezawodną repliką.

Czytając kilka opinii na temat G36 od BOYI, wywnioskowałem, że nie są tak dobre jak AK z tejże firmy. Stąd moja opinia. Jak dotąd z Giet najlepsze opinie zbierała Cyma. Osobiście używałem JG i nie miałem zastrzeżeń.

Jeśli się pomyliłem to przepraszam. :icon_cry:

Czytając kilka opinii na temat G36 od BOYI, wywnioskowałem, że nie są tak dobre jak AK z tejże firmy. Stąd moja opinia. Jak dotąd z Giet najlepsze opinie zbierała Cyma. Osobiście używałem JG i nie miałem zastrzeżeń.

Jeśli się pomyliłem to przepraszam. :icon_cry:

No i masz rację. Gieta Boyi o ile nie dostanie nowych łożysk, smarów i podkładkowania, jest niezdatna do użytku. Po remoncie sytuacja obraca się o 180 stopni.

Omijaj giety boyia szerokim łukiem. Kupuj platforme AK. Seria RK boyca jest naprawde ok. Cyme tez mozna brać.

(Podkreślenie moje).

Paweeelooo, wnioski wyciągnij sam.

Edited by Powała

Dobry wybór repliki... :maniak_OK:

P&J to syf... :maniak_zle:

Zamówcie sobie 5,95, lub G&G.

Z dostępnych u KRAKMANÓW, w ostateczności mogą być Guarder.

Chodzi o dobrą strukturę kulki, dobrze wykonane mają stabilną, powtarzalną trajektorię lotu, tanie niestety latają tam gdzie same sobie chcą. :icon_confused:

Edited by Powała

Twierdzę to samo, ale to wybór ostateczny. Na bezrybiu i rak ryba i tak GUARDER lepszy od P&J... :icon_confused:

Ps

Pomyśleliście o dobrych okularach? Na TajwanGunie nie ma przyzwoitych i tak będziecie musieli skorzystać z innego sklepu.

Edited by Powała

Będzie pasować.

Zerknijcie może tutaj: http://blacksword.pl...ka-RK-01-W.html jak piszesz że macie 15-16 lat, to AKSu może być dla was wygodniejsze. Sam zaczynałem w wieku 16 lat i żałuję że od tej repliki nie zacząłem, tylko od wielkiego wiosła jakim jest M16 od Boyi.

RK od Boyi mają, ochronę oczu mają (Peltory), kulki G&G mają. Dodatkowo możecie skorzystać z promocji "Lajkujesz - negocjujesz" (do doczytania na stronie sklepu)

Edited by Attero
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...