Prorok_2000 Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Witam mam baterię 1600mAh(gfc) i nie wiem jaką ładowarkę do niej kupić a nie chcę wydawać za dużo kasy. Jeszcze jest ładowarka GFC ale jej nie polecają. Więc moje pytanie brzmi: Jaka ładowarka będzie dobra do tej batki? Ps Sorry jeśli coś źle napisałem. Quote Link to post Share on other sites
jarekfn Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Trochę za mało informacji podałeś o tej batce :) domniemam że masz zapewne lipola, a jeśli nie chcesz wydawać za dużo kasy to ta ci wystarczy: http://gunfire.pl/product-pol-1152199438-Mikroprocesorowa-ladowarka-LiPo-GFC-Energy.html Używałem ją swego czasu i spisywała się całkiem przyzwoicie, na stan dzisiejszy używam tej: http://gunfire.pl/product-pol-1152203099-Mikroprocesorowa-ladowarka-Smart-Charger-TM-Touch.html Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 W temacie napisał, że chodzi o batkę NiMH Quote Link to post Share on other sites
Prorok_2000 Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 właśnie chodzi mi o NiMH to jest batka gfc 1600mAh NiMH Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Złóż się z kumplem na jakiś mikroprocesorowy kombajn ładujący i NiMHy i LiPo. Wyniesie Cie to tyle co kupno jednej ładowarki do NiMHów (nie mówiąc już o ewentualnym kupnie drugiej do LiPoli), a będziesz miał porządny sprzęt, który w przypadku przesiadki na LiPo (co polecam zrobić w przyszłości) też się sprawdzi. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Polecam REDOX Beta. W tym sklepie znacznie tańsza niż była w GUNFIRE. Dobra ładowarka do wszystkich typów baterii. Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 @Powała Niedostępna, więc i z ceny nie skorzysta ;) Wracając do tematu - iMAX B6, Redox Alpha, Redox Beta - przydadzą Ci się na przyszłość, jeśli będziesz miał akumulator LiPo. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 (edited) @Powała Niedostępna, więc i z ceny nie skorzysta :icon_wink:(...) Qr...czę, nie zauważyłem, przedwczoraj była jeszcze dostępna... :icon_confused: Edited August 20, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts