Marcel_1324 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 (edited) Mam zamiar rozpocząć przygodę z asg jeszcze w tym roku. Mam 14 lat więc w najbliższym czasie nie będę mógł strzelać się w jakimś klubie. Dlatego razem z kilkoma kolegami sami będziemy organizować jakieś małe strzelanki. W związku z tym nie chcem wydawać zbyt dużej kwoty na replikę. Grzebiąc troszke w internecie znalazłem to: http://www.taiwangun...un-long-003-agm nie wiem co o tym myśleć jedni mówią że tanie a dobre inni ( mniejszość ), że do niczego dlatego proszę społeczność wmasg o poradę Nie wiem równierz jakie kulki wybrać, oraz jak zabezpieczyć oczy( okulary czy gogle oraz jaka maske wybrać. z góry dziękuję Edited August 25, 2014 by Marcel_1324 Link to post Share on other sites
Antek_243 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 :szukaj: Link to post Share on other sites
polskiniko Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Tak, jest to najlepsza propozycja w tej cenie. Ochrona oczu? Tylko z atestami, inaczej możesz stracić wzrok. Następnym razem szukaj odpowiedzi w istniejących już tematach (takie pytania padają średnio kilka razy w tygodniu). Link to post Share on other sites
Powała Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Wpisz w "szukajkę" AGM.003, otworzy Ci się co najmniej kilkanaście tematów, z których dowiesz się wszystkiego. Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 349 temat o tym samym... :/ kulki 0,25, okulary uvexy i maska to trochę rzecz zależna gdzie strzelasz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts