Elektrycerz Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Nie znalazłem niczego na forum, więc pytam: jak sprawuje się g35 4 gen od WE? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Szkoda, a ja znalazłem: http://forum.wmasg.pl/topic/143580-glock-35-we-4-gen/page__hl__+glock%20+35#entry1897102 :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Zamknięty.... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Zamknięty.... ... ale mówi sam za siebie... :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 W powyżej zalinkowanym temacie prawie nic nie ma, co jak co ale spodziewałem się nieco bardziej dokładnych odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 W ostrym glocku lufa też nie siedzi ciasno :) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 WE, jak WE, bez kija bym nie podchodził. Wytrzymałe i tanie repliki - KJW Najlepsze repliki - TM Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 Kjw to ja nie wiem gdzie kupić, ale w sumie to i tak nie chcę. W filmie autorstwa sklepu Taniemilitaria.pl usłyszałem, że g18 WE jest jedną z najlepiej wykonanych replik g18 na rynku (2012 r.). Nie będę z tego g35 dużo strzelać, więc wątpię że rozsypie sie prędzej niż za 2-3 lata. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Jeśli nie będzie dużo strzelany to nie powinien się rozsypać, przynajmniej przez pierwszy tydzień, ale z WE nie wiadomo. Ale czemu nie kupić czegoś porządnego? WE nie jest dobrze wykonany. Quote Link to post Share on other sites
cNR Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Ja na początku roku kupiłem Glocka 17 Gen.4 od WE, szczerze mogę go polecić. Kupiłem głównie z ciekawości czy faktycznie WE to takie zło wcielone i co stwierdzam; Osiągami i wykonaniem spisuje się o wiele lepiej od wspominanego Glocka KJW, lepiej mi się z niego strzela (i co najważniejsze bez awarii) niż z Glocka 17 KWA oraz Classic Army. Nawet farba o, którą się obawiałem nie schodzi tak łatwo. Też chciałem Glocka 34/35, ale stwierdziłem, że jak mi się złamie zamek czy lufa to może być kiepsko z częściami zamiennymi i wybór padł na Glocka 17. Jeżeli Glock w okolicach 400 zł z dostępnymi częściami to tylko WE. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts