talik1998-04-19 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Hej mam tylko jedno drobne pytanie ile trzeba czekać na przesłysz z taiwan gun bo zamuwiłem 3 dni temu i niema a jeszcze czy są jakieś gratisy smycze tak dalej Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Do zadawania takich pytań jest odpowiedni dział i temat. Link to post Share on other sites
infektius Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 (edited) Odpowiedz na to kaleczące oczy pytanie znajdziesz w regulaminie sklepu zapewne. Jak masz zamiar korzystać z forum, to zainwestuj w dodatkowe lekcje języka polskiego. To nie chlew, żeby tak szargać nasz piękny język. Edited September 19, 2014 by infektius Link to post Share on other sites
talik1998-04-19 Posted September 19, 2014 Author Report Share Posted September 19, 2014 jestem cudzoziemcem wychowania polskiego mam jeszcze drobne problemy z tym jezkiem więc nie na skakuj na mie Link to post Share on other sites
Krwawy Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Dla mnie możesz być cudzoziemcem, nie mieć polskich znaków telefonie i inne dziwne a zarazem śmieszne wymysły, ale to co napisałeś jest na poziomie przedszkolnym, nie da się tego czytać. Jak mamy na ciebie nie naskakiwać, skoro nie umiesz złożyć JEDNEGO poprawnego zdania po polsku. Przez ten czas który czekasz na paczke, mogłbyś np. iść do szkoły, na pewno lepiej byś na tym wyszedł.... Link to post Share on other sites
OFF Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Co ja czytam :icon_eek2: 3 dni ledwo minęły, spokojnie. Jak masz problem z pisaniem w naszym języku to korzystaj z korekty w przeglądarce :F Poza tym ten temat nie ma nic wspólnego z nazwą tego działu, pomyśl trochę przed założeniem następnego tematu. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts