Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru pierwszej repliki

Recommended Posts

A proszę poniżej:

a38c32f3f00f593c1dc17692bc224c0f.png

Chyba więcej nie trzeba tłumaczyć.

No i? Energia jest stała bo generuje ją replika, a nie kulka. Czyli im cieższa kulka tym wolniej leci, ale energia jest prawie taka sama* - nieważne czy użyjemy kulek 0,00000000000000001g czy 10g.

* istnieją niewielkie odchyły zależna od wagi, ale są to bardzo małe wartości

Edited by MarekMac

Ktoś tu nie słyszał o zasadzie zachowania energii... No chyba że kulki 0,25+ jej nadmiar oddają jako cieplną lub świetlną :P

Ciekawe jak wygląda sprawdzanie przed strzelanką. Wchodzi snajper 600fps. Stawiacie mu warunek max 0,25 albo go nie wpuszczacie? gościa z cymoglockiem który przypadkiem musi używać 0,28 gonicie kijem?

P.S. Co do energii mieliście rację i zwracam honor. Człowiek się uczy całe życie.

A nie lepiej zamiast zwracać honory pouczyć się trochę, bo jeden ma problemy z pisaniem po waszemu, a drugi daje popisy fizyki alternatywnej.

A co do okularków to zamiast kombinować i wyważać otwarte drzwi lepiej troszkę poszukać i poczytać.Przecież wszystkie sensowne propozycje są doskonale opisane na forum.

Co do repliki zmieniłem nieco swój typ.Padło na G36 ( JG0738). Dlaczego? Mimo wszystko wolę produkcje zachodnią , niż Rosyjskie AK.Jest bardziej uniwersalna i według mnie ładniejsza.

W poniedziałek podjadę do Słupska w celu jej zakupu. Co do ochrony oczów nadal myślę... Te gogle co podałem normę niby mają, ale może rzeczywiście lepiej wyrzucić te parę złotych i zakupić okulary już sprawdzone...

Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomocne rady.

Łukasz