Dark_knight Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Witam Mam pytanie czy tak powinien działać tryb "Semi"? Dzisiaj odebrałem replike od kuriera, ale praktycznie nic nie chodzi jak powinno. Jest to moja pierwsza replika. Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Semi nie działa, jakby nie było przerywacza. To nowa czy używka? Link to post Share on other sites
Dark_knight Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 Nówka, dziś odebrana. Tak jak napisałem, kompletna porażka. Magazynek podaje kulki tylko jak dociskam go ręką... Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Skoro nówka to ma gwarancje, radził bym odesłać. Link to post Share on other sites
Dark_knight Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 Prawde mówiąc nie interesuje mnie gwarancja. Potrzebuje replike od zaraz, dla mnie jest to kpiną. Będe się starać o zwrot pieniędzy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli ktoś ma jakieś uwagii to jestem otwarty :icon_confused3: Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Zwrot pieniędzy albo gwarancja, raczej niema sensu otwierać nowej repliki. Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Bez otwarcia, przynajmniej wyjęcia gb nic nie zdziałasz... możesz wyjąć gb i zobaczyć czy płytkę selektora dobrze zamontowali. Gwarancji nie stracisz. I ręcznie ją przestawiając sprawdzić auto i semi. Link to post Share on other sites
Dark_knight Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 Też myślałem żeby otworzyć. Ale przy mojej obecnej wiedzy dotyczącej AEG, przeszły mi wszystkie chęci rozebrania repliki. Ja to mam szczęście... Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Skąd jesteś Kolego? Może w Twojej bliskiej okolicy jest ktoś, kto się zna i Ci to za browarka obejrzy. Link to post Share on other sites
Dark_knight Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 (edited) Kraków. Jestem skłony nawet 4-pak postawić :icon_wink: A powiedzcie mi jeszcze czy problem z magiem wspomniany wyżej to standart w emkach czy też przypadlość mojego egzemplarza? :) Edited October 2, 2014 by Dark_knight Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 (edited) Spróbuj odezwać się do Kantka - na szybkiego szukałem serwisanta z tamtych okolic i wyskoczył mi On. Edytuj: teraz zauważyłem, że jakiś czas się nie logował, ale wejdź na forum małopolskiego i tam szukaj. Edited October 2, 2014 by MarekMac Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 A masz inny mag żeby potestować? Może zatrzask nie trzymać, albo coś z komorą hopa... to już loteria... tak na odległość można gdybać :) z Krakowa jest dużo użytkowników na tym forum, kwestia dogadania się, ogłoszenia, daj nawet w komisie ogłoszenie, może przejdzie ;) Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Ale co ma do tego magazynek albo komora hop up? Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Chodzi o problem z podawaniem kulek który też wymienił autor. Chińczyk może na innym magu podawać na innym nie. Link to post Share on other sites
Nath Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 To nie żaden chińczyk tylko Evolution Airsoft, oemowany przez King Armsa. Autorze tematu-odsyłaj do sklepu jako towar niezgodny z umową i domagaj sie wymiany na nowy, wolny od wad egzemplarz. Jeśli to coś na styku przerywacza i płytki selektora to nie baw się w to, bo King Arms (a Evo to oem king armsa) lubią płatać figle. Niech się sklep martwi. Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Faktycznie, nie zwróciłem uwagi na filmie. Dziwne żeby takie rzeczy w markowym sprzęcie... Link to post Share on other sites
Dark_knight Posted October 4, 2014 Author Report Share Posted October 4, 2014 (edited) Dzięki wszystkim za pomoc, replike odeśle w poniedziałek(zarządałem zwrotu pieniędzy). Przyznam szczerze że nie zaciekawy ten mój początek z ASG ;/ Edited October 4, 2014 by Dark_knight Link to post Share on other sites
Recommended Posts