kulka99 Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Siema Jak w temacie, co myślicie o tej broni ? http://gunfire.pl/product-pol-1152203213-Replika-karabinka-SRT-12.html I co sadzicie o firmie spartak ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Co najmniej równe oklepanemu cm028. Jak byłbym biedny i chciał kałacha, to brał bym Spartaca. Quote Link to post Share on other sites
kolot12341 Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Mam tą replikę. kolba trochę lata ale da się podkręcić śrubki.sprawuje się lepiej niż cyma (wiem bo mam cymę) oraz jest tańsza. bardzo polecam tą replikę :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Poczekajmy aż cały ten plastik weźmie się i pęknie...Jakoś nie wierzę w trwałość plastikowej podstawy szczerbinki czy muszki... Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Nie kupujcie tego! Już lepiej dozbierać i kupić kałacha od Boyi, to najlepszy kałach w tej kategorii cenowej. Dwóch gości ode mnie z ekipy kupiło te kałachy (spartaca) pod koniec wakacji, a teraz działa już tylko jeden, na dodatek był już 2 razy w serwisie (drugi się połamał na pół od rzucenia na ziemię z wysokości rąk klęczącego człowieka). Biedak który go ma musi cały czas mieć przy sobie wycior, bo na 500 kulek (G&G) zacina się 3-5 i trzeba przepychać. Boyi a Spartac to jak niebo a ziemia i bez wątpienia lepiej wydać więcej, ale za to nie mieć problemów i awarii. Quote Link to post Share on other sites
Mieziak Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Używam tej repliki juz od roku i nie było takiej sytuacji żeby choć jedna kulka w nim się zacieła (dodam że używa Rockets Professional 0,25g, a jak wiadomo są one tymi tańszymi i "gorszej" jakości). Polecam te cudo dla wszystkich zaczynajacych przygodę z Airsoft. Quote Link to post Share on other sites
adiblok91 Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Lepiej dozbierać kasę i kupić coś z wyższej półki, miałem i wytrzymał 3 miesiące :( Quote Link to post Share on other sites
mirtaj Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 (edited) ja posiadam (srt-14) pełen wypas dobry sprzęt Edited August 29, 2015 by mirtaj Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Patrz na daty ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts