Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

snajperka ze 6 stów

Recommended Posts

Witam wszystki. Jestem zielony z asg ale chciałbym to zmienić, nie mam jeszcze swojej broni.... i tu pojawia się moje pytanie. Czy ktoś zna jakiś sensowną snajperkę za 6 stów i czy to prawda że elektryk miażdży sprężynowca w snajperkach asg?

Chyba każda snajperka ze sklepu (a miałem przyjemność strzelać z takiej która w sklepie kosztuje 6 tysięcy) jest snajperką tylko z wyglądu. Zasięg i celność takiego sprzętu jest porównywalna do zasięgu i celności karabinu elektrycznego. Żeby mieć snajperkę z prawdziwego zdarzenia należy zainwestować w tuning przynajmniej kilkaset złotych.

Jeżeli więc nie ma szans na to, że w dającej się przewidzieć przyszłości będziesz miał te dodatkowe kilkaset (a nawet tysiąc lub dwa tysiące) złotych to odpuść sobie snajperkę.

Niema sensownej snajperki za 600zł i jest to prawda że elektryki miażdżą każdą (stockową) snajperkę sprężynową. Żeby poczuć przewagę nad elektrykami trzeba mieć przygotowane okł 1000zł na tuning. Jeśli jesteś nowy nie szalej tylko kup na początek elektryka, np g36 jg/boya, kałasza cymy lub coś z serii rk od boya.

Edit: Marek byłeś minimalnie szybszy :)

Edited by zajcu97

Jakubbb w warunkach asg snajperkę możesz złożyć praktycznie na bazie wszystkiego. Może lepiej pomyśleć o złożeniu czegoś sensownego na bazie elektryka zamiast pakować kasę w sprężynę.

Zresztą przejrzyj komis czy allegro i zobacz jak wiele jest sprzedawanych "snajperek" na bazie Warriora (i nikt ich nie chce odkupić).

Bo fps to nie wszystko. Ale swoją drogą i w tej za 600zł i za 2tyś musisz wymienić większość rzeczy. Różnica polega na tym że z reguły te za 2tyś są markowe i nie szczędzono w nich na materiałach z których wykonano body, oraz nie odlewano a cięto w cnc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...