Kacper09 Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Witam mam pytanie czy do MP5 JG będą pasować części od MP5 od Cymy? Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Co konkretnie? Ogółem wszystko powinno pasować. Tylko po co ładować części od CM do JG? Quote Link to post Share on other sites
Radnor Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 (edited) Części powinny pasować ale i JG i CYMA ma słabe części wewnętrzne więc nie widzę sensu takiej wymiany. Jeśli chcesz zwiększyć moc małym kosztem to porządnie uszczelnij układy w środku. Edited November 24, 2014 by Radnor Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Wydaje mi się, że chodzi mu o body, ABS- JG Shitmetal - CM :-) Quote Link to post Share on other sites
Radnor Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 A to zmienia postać rzeczy :D Powinny być kompatybilne ale ręki sobie nie dam uciąć Quote Link to post Share on other sites
piotrstrojek Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Witajcie - piszę w tym temacie żeby nie zakładać nowego. Poszukuję komory HOP-UP do MP5 Classic Army B&T, niestety oryginalna jest bardzo ciężko dostępna - przynajmniej mi nie udało się znaleźć. Stąd pytanie - czy orientujecie się czy komora innego producenta podejdzie do tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Na pewno nie JG Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Podpytaj w ASGShopie, kiedyś sprzedawali komory CA B&T. Idealnego zamiennika nie znajdziesz, na TM, JG, ICS nawet nie patrz (regulacja z przodu, a nie w oknie wylotowym), a CYMA, G&G i SRC też się sporo różnią, choć tutaj szansa dopasowania jest już trochę większa. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Ale to ma swoje zalety. A w MP5 JG zamek się nie rusza, jest od stałą częścią body :-) Ja tam wolę mieć tą dźwignie przy chwycie, bardzo szybko hop-up a się ustawia, a nawet łatwo zapamiętać pozycje gdzie była dźwignia, w razie przestawienia. Quote Link to post Share on other sites
ZAPI Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Wszystkie cymy,jg,boyi to standard TM więc częsci POWINNY pasować. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Pokaż mi proszę MP5 Boyi. A potem pokaż mi TM zbudowane tak jak CM.041. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Albo RK od boyi w TM :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts