Emcet Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Jak ma być przed wakacjami to na pewno będzie. W końcu do najbliższych przed wakacji zostało 11 miesięcy. Quote Link to post Share on other sites
Dawcio1pl Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Jak ma być przed wakacjami to na pewno będzie. W końcu do najbliższych przed wakacji zostało 11 miesięcy. Fajnie by było przed końcem* Quote Link to post Share on other sites
walen Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Czy jest jakiś szacowany termin dojazdu recenzji? Wiadomo, że się staracie i macie też inne zajęcia, ale minął ponad miesiąc od ostatniej informacji od recenzenta. Quote Link to post Share on other sites
Meter1 Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 (edited) Siema mam przyjemność posiadania tej Repliki z początku myślałem że to Rebrand "budżetowych cymek" ale się myliłem. Tworzywo jest dobrej jakości. Jak się mocno ściśnie replike i tu mocno w sensie MOCNO słychać że to plastik tu nie ma cudów ale na plastikową replike nie wygląda. Wszystko jest demontowalne i to jest plus powiem tak: szczyt techniki to nie jest boltcatch nie działa ale i nie lata jak w Boyi. Przerżnąłem przez "Emke" ok. 7000 kulek na stockowej gumce 40-45m zasięgu na kulkach 0.25g. Wrzuciłem czarną gumkę guardera (tylko taką miałem i lipo 1300 20C zasięg nieznacznie się poprawił. Mam też RK-02 Boyi i szczerze? Spartac spełnia moje oczekiwania zasieg ma, moc też. Na chrono stabilne 415fps. W RK-02 żeby wrzucić lipo i kolimator musiałem kupić modelarskie lipo, jaskółczy ogon i kolimator. Wyszło mnie to tyle samo co połowa repliki. Na początek jest rewelacyjny i szybko też go nie sprzedam przypadł mi bardziej do gustu jak G36c od JG. Magazynki zgodne z standardem Tokyo Marui. Nie lubie High-Cap'ów więckupiłem 3 midy od Specna Arms Jest to wynalazek ale sprawdziłem i spokojnie polecam. Edited October 4, 2015 by Meter1 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 na plastikową replike nie wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Dla tych którzy nie widzieli: http://wmasg.pl/pl/armoury/show/650731 :icon_wink: Jak wspomniał Szmerglu to nie koniec przygody ze Spartakami, za jakiś czas powinny ukazać się materiały nadesłane przez użytkowników. Tak więc, będzie możliwość oceny naszej obiektywności. Quote Link to post Share on other sites
_Lis_ Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 (edited) Ja już jakiś czas temu kupiłem SRT-01. Wykonanie bardzo dobre, nic nie trzeszczy , nic nie lata, brak nadlewek. Replika miała stabline 426 fps i zasięg skuteczny około 46 metrów. Replika była w miarę celna, ale gorzej z ROFem . Na stokowej baterii miałem około 10 kulek na sekunde. Na lipo 7.4v około 12 kulek na sekundę. Reakcja na spust była dosyć słaba. Wystrzeliłem już około 16 k kulek i wszystko wciąż działa, tylko FPS zmalały do około 406. Ogólnie polecam ! Edited October 31, 2015 by _Lis_ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts