Viader Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Witam, ostatnio zacząłem poszukiwania broni bocznej i wpadłem na coś takiego: http://blacksword.pl/product-pol-4897-Replika-pistoletu-9603-LAURA.html Niestety nie udało mi się znaleźć jakichś szczegółów na temat tej repliki, czy ktoś z kolegów posiada ten model? Z góry dzięki za opinie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Ktoś u mnie w ekipie miał kiedyś i narzekał na ciężar niewspółmiernie niski od gabarytów. Pamiętam, że wykonanie było dosyć średnie z zewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Przecież to USP/P8 wzbogacone o kompensator. Czyli średniej klasy klamka, słynąca z pękającego spustu. Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Jak już od KJW to Glocki 23 mają nawet niezłe. Oczywiście z opcją metal zamek. Te Glocki od KJW są dość proste w konstrukcji przez co są mało awaryjne. KJW nie kombinuje za bardzo przy swoich dziełach. Edited January 18, 2015 by Guest Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 KJW nie kombinuje za bardzo przy swoich dziełach. Mhm. Rozłóż sobie kiedyś zespół kurka w USP. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts