SREBRO Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Witam Mam do przeznaczenia 1200zł na samą replikę. Z tego co wyczytałem na forum wybrałem sobie następujące repliki: -http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4837 (M15 YHM-15 Specter R.I.S. Action Sport Games) -http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_123&%20products_id=2287 (GC16 Raider-L Full Metal) -http://taktyczny.com/repliki-asg/m16-m4-i-pochodne-pl/karabin-m4-cqr-mod1-kwa-usa-ka.html (M4 CQR MOD1 RIS KWA) Zależy mi na ładnej dosyć długiej emce z risem,w której nie trzeba będzie zbyt wiele grzebać. Jeśli macie inne repliki warte uwagi proszę o linki do sklepów. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 KWA i lekki tuning na starcie. Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 (edited) Mianowicie o jaki tuning chodzi? :icon_smile: A możecie mi powiedzieć jak się to plastikowe dolne body sprawuje Edited December 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Tłok i ewentualnie gumka h u z lufą. Za 1250 masz full metalowe kwa. Dolne body z "ultrawytrzymałego " polimeru raczej zdaje egzamin póki zbytnio tej emki nie forsujecie, mnie odrzuca sama koncepcja plastiku udawajacego metal Quote Link to post Share on other sites
drlecter Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Ja opowiedzialbym się za g&g... W opisie nie widzę aby miała seryjną preckę. Dziwne, myślałem że zaczęli montować we wszystkich full metalach... Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 Tłok i ewentualnie gumka h u z lufą. Za 1250 masz full metalowe kwa. Dolne body z "ultrawytrzymałego " polimeru raczej zdaje egzamin póki zbytnio tej emki nie forsujecie, mnie odrzuca sama koncepcja plastiku udawajacego metal Możesz podać link do tego kwa full metal za 1250? Ja opowiedzialbym się za g&g... W opisie nie widzę aby miała seryjną preckę. Dziwne, myślałem że zaczęli montować we wszystkich full metalach... Oki możesz mi powiedzieć nieco więcej o tym G&G. Na forum jest o nich mało napisane, zwłaszcza o tym modelu. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 http://taktyczny.com/repliki-asg/m16-m4-i-pochodne-pl/karbin-m4-commando-kwa.html Quote Link to post Share on other sites
drlecter Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Jestem za g&g opierając moją opinię o posiadanego gr16 carabine ( z oznaczeniami Colta m4a1 ).Spisuje się świetnie a fabrycznie założona precka g&g daje rewelacyjne rezultaty. :) ... Może miałem fart, bo wielu raczej średnio oceniało jej jakość. Jako że podany przez Ciebie model nie należy do linii tanich, budżetowych, myślałem że będzie w nią wyposażony... Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 Dzięki drlecter za opinię. Kopcik dla mnie za krótka i nie ma ris z przodu. Zrobię chyba tak, że kupię tą KWA z plastikowym dolnym panelem a dokupię osobno metalowe ;). Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 KWA ma niestandardowe body. Chociaż inne da się przerobić. Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 (edited) http://taktyczny.com...-dolne-kwa.html A takie? EDIT: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=23614 znalazłem coś takiego na zniżce. Dobre to jest? :) Edited December 6, 2014 by SREBRO Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 G&P dobre wewnątrz, jeszcze lepsze na zewnątrz. To dolne body za 200 stówy bez oznaczeń wogóle się nie opłaca. Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 Pomyślę jeszcze nad tym KWA i G&P. Kupował ktoś z tego sklepu? Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tego KWA. Jaką najlepiej batkę(Lipo) i gdzie wepchnę do tego KWA? Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 7,4 jak najwięlsza pojemność i do kolby Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 (edited) Można też 11.1. Szukaj baterii 2 lub 3 częściowych, pojemność około 1500 z tym ze z 3 częściowa możesz kolby nie złożyć do końca. Z redwolfem nigdy nie miałem problemów, aczkolwiek w kasowaniu za wysyłki są dobrzy :)) Sprawdź czy może na ehobby nie wyjdzie ci taniej Edited December 7, 2014 by Erkiii Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Nie ma sensu pakować 11.1 to nietuningowanej repliki. Chyba że potrzebna mu kosiarka. Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 7, 2014 Author Report Share Posted December 7, 2014 Nie ma sensu pakować 11.1 to nietuningowanej repliki. Chyba że potrzebna mu kosiarka. Oki wybieram KWA. Kupię Lipo 7,4. Wymienię tłok (jeszcze nie wiem na jaki, jeśli macie jakieś dobre piszcie) i sprężynę na m130. Coś jeszcze wymienić? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Tłok 14-tka SHSa. Quote Link to post Share on other sites
SREBRO Posted December 7, 2014 Author Report Share Posted December 7, 2014 Hmm tego tłoka nie ma na taktycznym na którym wszystko zamawiam. Może są jakieś inne odpowiedniki tego tłoka na taktycznym? Ile oni biorą za zrobienie takiego czegoś? Chodzi o wymianę sprężyny i tłoka. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Masz cenniki na stronach sklepów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts