kubiszok Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Witajcie, chcę sobie zakupić green gas do nowej repliki. Zastanawiam się czy ten gaz: http://blacksword.pl/product-pol-945-Pro-Tech-Green-gas-400ml.html jest ok, czy to jakiś felerny i lepiej kupić innej firmy? pytam, bo jeśli ten jest w miarę ok, to nie musiałbym płacić 10 zł za przesyłkę bo zamawiam replikę z tej strony. Quote Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 (edited) Bywają lepsze gazy, ale określ o jaką replikę chodzi - full metal, kompozyt, blowback lub też jego brak, replika pistoletu, replika karabinka i budżet jakim dysponujesz. Z podanym przez ciebie, ale z pierwszej serii mam nie najlepsze doświadczenia - obecna podobno (wg zapewnień producenta) jest lepsza. Ja osobiście stosuję suchy Abbey (Brut Sniper Gas i nie narzekam). Edited December 15, 2014 by zbojcerz_hegemon Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Polecam Abbey, nigdy nie miałem z nim problemów w swojej HaKaśce. Quote Link to post Share on other sites
kubiszok Posted December 15, 2014 Author Report Share Posted December 15, 2014 (edited) Bywają lepsze gazy, ale określ o jaką replikę chodzi - full metal, kompozyt, blowback lub też jego brak, replika pistoletu, replika karabinka i budżet jakim dysponujesz. Z podanym przez ciebie, ale z pierwszej serii mam nie najlepsze doświadczenia - obecna podobno (wg zapewnień producenta) jest lepsza. Ja osobiście stosuję suchy Abbey (Brut Sniper Gas i nie narzekam). Replika złożona w całości z metalu,(oprócz jednej cześci w środku i na zewnątrz, kawałka zamka) tylko łoże i kolbe ma drewnianą. Jest to replika Kar 98 K od Boyi\Dboys.Zamek czterotaktowy to blow-back`u nie ma. A budżet jakim dysponuje nie ma znaczenia, ważna jakość i to, żeby się nie rozleciał przy pierwszym strzale (dlatego powstrzymałem się od kupna tego mocniejszego gazu i pytam kogoś kto nie jest zielony o opinię) :icon_biggrin: Edited December 15, 2014 by kubiszok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts