versor22 Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 siemanko mam zamiar kupic oto te magi do giety od JG: http://www.taiwangun.com/magpack-5x-magazynek-low-cap-na-48-kulek-do-serii-g36-sl8-boyi?from=listing&campaign-id=19 lub http://www.taiwangun.com/magpack-5x-magazynek-mid-cap-na-100-kulek-do-serii-g36-sl8-boyi?from=listing&campaign-id=19 czy te magi bedą w pełni pasować do g36c od jg? według was lepiej kupic te low cap czy moze mid cap ? może ktoś je ma i czy któreś z nich sie zacinają ? pozdro Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Miałem jedne i drugie, działają bezproblemowo. Używałem je z G36C Cymy i w przypadku low capów trzeba było je podpiłować, bo nie chciały w gnieździe siedzieć. Jest na forum wątek odnośnie magów do G36, to wystarczy go poszukać :) Quote Link to post Share on other sites
versor22 Posted January 1, 2015 Author Report Share Posted January 1, 2015 ok thx a powiedz no mi jak to wygląda z tymi kulkami ponieważ nie umiem sobie wyobrazić czy szybko pójdzie te z real czy moze juz lepiej dla spokoju midy Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Używam magi z drugiego linku do G36 JG i nie ma problemów. Za to miałem problemy z magami od Cymy i King Arms. Nie chciały się zatrzaskiwać, ba nawet nie wchodziły do końca. Nawet w Cytadeli byli zaskoczeni. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Się podpiłowuje tylny zaczep i problem znika. Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Pewnie, wszystko można podpiłować, przewiercić itd :icon_razz: . Tylko jak mam do wyboru maga bez przeróbek( nawet tak banalnych) to biorę dobry. Info na temat "niekompatybilności" zawsze można podać. Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 ok thx a powiedz no mi jak to wygląda z tymi kulkami ponieważ nie umiem sobie wyobrazić czy szybko pójdzie te z real czy moze juz lepiej dla spokoju midy Chodzi Ci o pojemność? To żaden z tych dwóch nie jest real capem, ale każdy z nich możesz naładować taką ilością kulek jak real capa. Co do samej pojemności, to indywidualna kwestia, jeden woli częściej zmieniać magi i strzelać na singlu, drugi jedną serią opróżni midcapa. Co kto lubi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts