WAlex Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Czy ktoś robił zakupy w tych sklepach? W fasttechu można kupić bardzo tanio latarki, zaś w DX-ie wszystkiego rodzaju szpej i wyposażenie, w tym kolimatory, dwójnogi,baofengi za stówkę. W obu sklepach wysyłka jest darmowa. Nie jest to jakaś podpucha? Co sądzicie na ten temat? Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 DX sprawdzony-bardzo dobry.Drugiego nie znam Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted January 4, 2015 Author Report Share Posted January 4, 2015 Czy darmowa przesyłka funkcjonuje nawet, jeśli kupię jeden przedmiot? Zdażają się dodatkowe koszty (cło)? Bo jakoś kurczę nie wierzę w to żeby było tak pięknie ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 DX żadnych ukrytych kosztów nie generuje. Jednak zamawianie szpeju AS z tego sklepu to beka totalna. Są od tego chińskie hurtownie specjalizujące się w szpeju airsoftowym, gdzie przy większości przedmiotów jest jakikolwiek opis i opinie asgejów. Na DX loteria gwarantowana. Zamawiałem kilka razy konkretniejsze gadżety do kamery. Dojechały. Raz zamówiłem sam uchwyt na latarkę do roweru za 5zł, też przysłali. Innym razem znowu jakąś kupę za 14zł, ale ta nigdy nie dojechała do mnie ;_( Nie spinałem się o to, bo szkoda było czasu, i mi, i chińczykowi. Jednak na support u nich nie można złego słowa powiedzieć. Ktoś tam siedzi, zna angielski i potrafi rozwiązywać problemy. Ogólnie sklep fajny, ale airsofty to raczej gdzie indziej proponuję. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 To czy naliczą Ci cło ,nie zależy od sklepu , a od naszych rodzimych celników.Przy pojedynczych przedmiotach zdarza się rzadko... Quote Link to post Share on other sites
DrMario1000 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 (Order magicznej łopaty [chociaż nie aż takiej dużej]) Na Fasttech wydałem już tam bardzo dużo kasy, wszystko przychodzi w ciągu kilkunastu dni, bardzo szybka wysyłka, polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts