Kataryniarz789 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Cześc! ASG interesuje sie nie długo. Ostatnio zamówiłem swoją pierwszą replike i pare akcesoriów na taiwangun.com. Wszysycy ten sklep polecali, wiec nie spodziewałem sie kłopotów. Wysłałem zamówienie, przyszedł 1 e-mail, wpłaciłem hajsy i tak już od dwóch dni (zamówiłem w piątek). Na stronie jest opłacone-nie. Nie wiem co z tym robic, wydałem sporo pieniedzy, zbierałem na swoją 1 replike prawie pół roku i teraz tak głupio jak jej nie dostane zaczynam sie denerwowac. ;_; Ps. Sorry za błedy klawa nie działa :P Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Jeśli było płacone przelewem, to nie ma w tym na razie nic dziwnego. Szczególnie, że jest weekend... Link to post Share on other sites
Kataryniarz789 Posted January 4, 2015 Author Report Share Posted January 4, 2015 Nie wiem, byc może przesadzam, poprostu sie stresuje to mój pierwszy raz :D Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Echhh zamówiłem w piątek i wysłałeś tradycyjny przelew pewnie to czego ty oczekujesz? Że uznają na słowo honoru, że kasa doleciała na konto i zapakuję w 1min? Pytanie z innej beczki jak masz coś do sklepu to może skontaktuj się z nimi bo czego tutaj oczekujesz? Wiciok wywal ten post a użytkownikowi daj bana na dzień aby przemyślał mechanizm działania typowego sklepu internetowego. Link to post Share on other sites
Recommended Posts