Demo666 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 znajdę sticka który mi wlezie w górną część gdzie normalnie mieści się 7.4v lub 8.4 nimh? Pojemność drugorzędna. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 (edited) znajdę sticka który mi wlezie w górną część gdzie normalnie mieści się 7.4v lub 8.4 nimh? Pojemność drugorzędna. Na przykład LiPo 7,4V,1300mAh od VB, bywa na zbrojowni. Raczej żadna 11,1V NIE WEJDZIE,no i nie ma potrzeby robić wiertarki. Edited January 4, 2015 by dziadekmarek1 Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Raczej żadna 11,1V NIE WEJDZIE,no i nie ma potrzeby robić wiertarki. Nie posiadam co prawda modelu od Galaxy, ale mam Mp5k od Cymy, bateria jest w nim umieszczona identycznie (no bo niby gdzie?:)) Z powodzeniem używam baterii _-_T-Connector_-_Beryl,_AK"]LiPo 11,1V 1050 mah 20C od Power Beana. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Można zyskać trochę miejsca wywalając rączkę przeładowania. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Silnik padnie. W tej replice silnik jest beznadziejny. Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Nigdzie nie pisałem co mam w środku ;) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Na przykład LiPo 7,4V,1300mAh od VB, bywa na zbrojowni. Raczej żadna 11,1V NIE WEJDZIE,no i nie ma potrzeby robić wiertarki. Aha ,czyli on nie może zrobić sobie zrobić galaxiaka na rof bo ty uważasz że nie ma potrzeby ? Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Jeśli tuningowałeś to tym bardziej głupota tuningować galaxiaka, lepiej cymke/jg kupić i za to się brać bo z nich coś można wykrzesać, a w galaxiaka będzie ładowanie dużego hajsu żeby było lepiej. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Aha ,czyli on nie może zrobić sobie zrobić galaxiaka na rof bo ty uważasz że nie ma potrzeby ? Wystarczy dobrze spodkładkować,przesmarować,dodać mosfeta za ok.11zł i koledzy dziwią się że do mp5k włożyłem 11,1V a JEST 7,4V :icon_exclaim: :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts