MAR Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 hej... gdzie można kupić takowy kombinezon flectarn "metro" :lol: . czyli taki z szarymi kolorami hehe. :lol: Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 A jest wogóle coś takiego jak flecktarn w wersji metro bo ja jakoś czegoś takiego nie spotkałem ?? :wink: Może chodzi ci o kamuflaż kombinezonów używanych przez nasze AT ??? Link to post Share on other sites
MAR Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 dokładnie... w sumie to nawet "rutkowski patrol ich używa" hehe :lol: Link to post Share on other sites
Franc Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 RUTKOWSKI rządzi !!! :lol: o to mu chodzi Link to post Share on other sites
MAR Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 tak właśnie o te mi chodzi. macie takie lub gdzie i za ile można kupić?? :) Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Nie mogłem się powstrzymać - Ramol po kiego grzyba dodajesz emotikony co kilka wyrazów ? Szczególnie w miejscach, gdzie jest to zbyteczne, brzmi jak wypowiedź nastolatka z forum Bravo. Po drugie - to nie flecktarn. Po trzecie - nie ma tego w sprzedaży. Jedna wzorcownia w Warszawie to robiła. Poza tym robi to Moratex, ale oni ci tego nie sprzedadzą. Link to post Share on other sites
anek Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 dzikki nieno jest patent by to kupil ale potrzebuje kumpla w policji :P to wtedy on mu to moze kupic w sklepie dla mundurowych :] Link to post Share on other sites
Rzez Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 W B52 w Wawie jest manekin ubrany w plamiak. Nie wiem czy jest toto na sprzedaz. pozdrawiam Link to post Share on other sites
OSA_Młody Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 http://www.rangershop.pl/product_info.php?...472587a857c85e7 Link to post Share on other sites
Foka Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Młody, czy to Ci wygląda na kombinezon? Link to post Share on other sites
Rzez Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 http://www.rangershop.pl/product_info.php?...472587a857c85e7 To nie jest plamiak, tylko kopia czegos w stylu "urban marpat". Wpisz "plamiak" w wyszukiwarce na forum. Tutaj masz zdjecia, ktore kiedys Foka wrzucil: http://swat.strona.pl/foty/Foka/Foka_07.jpg http://swat.strona.pl/foty/Foka/Foka_08.jpg pozdrawiam Link to post Share on other sites
OSA_Młody Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Młody, czy to Ci wygląda na kombinezon? heh , no kombinezon to to nie jest , ale skoro orginalnego kombinezonu "metro " "plamiak" zwykły szary człowieczek nie jest w stanie kupić , a chce wyglądać jak wyżej na fotce patrol "R" to może lepiej nich se skompletuje coś podobnego.Moim zdaniem wzrokowo metro digital dużo sie nie różni od tych używanych przez patrol Rutkowski. Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ja ostatnio taki kombinezon sprzedałem. Kupiłem go przypadkiem i teraz można co najwyżej osoby ze wzorcowni Kirys pomęczyć. Link to post Share on other sites
7.62 Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 A jest wogóle coś takiego jak flecktarn w wersji metro bo ja jakoś czegoś takiego nie spotkałem ?? :wink: Może chodzi ci o kamuflaż kombinezonów używanych przez nasze AT ??? AT uzywa plamniakow a nie flecktarnow mam u siebie galerie camo rzuce pozniej linkiem Link to post Share on other sites
Foka Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 heh , no kombinezon to to nie jest , ale skoro orginalnego kombinezonu "metro " "plamiak" zwykły szary człowieczek nie jest w stanie kupić , Link to post Share on other sites
OSA_Młody Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Po trzecie - nie ma tego w sprzedaży. Jedna wzorcownia w Warszawie to robiła. Poza tym robi to Moratex, ale oni ci tego nie sprzedadzą. :?: Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Po trzecie - nie ma tego w sprzedaży. Jedna wzorcownia w Warszawie to robiła. Poza tym robi to Moratex, ale oni ci tego nie sprzedadzą. :?: Co ? Problem ze zrozumieniem ? Moratex nie sprzedaje cywilom z tego co się orientuje a Kirys robił, ale rzadko i też niechętnie sprzedawał od tak. Link to post Share on other sites
OSA_Młody Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Co ? Problem ze zrozumieniem ? Moratex nie sprzedaje cywilom z tego co się orientuje a Kirys robił, ale rzadko i też niechętnie sprzedawał od tak. Ja jestem tego samego zdania. heh , no kombinezon to to nie jest , ale skoro orginalnego kombinezonu "metro " "plamiak" zwykły szary człowieczek nie jest w stanie kupić , Ale NavySEAL sądzi inaczej . Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ... AT uzywa plamniakow a nie flecktarnow mam u siebie galerie camo rzuce pozniej linkiem Tak się składa, że co nieco orientuję się w kamuflażach :wink: Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Co ? Problem ze zrozumieniem ? Moratex nie sprzedaje cywilom z tego co się orientuje a Kirys robił, ale rzadko i też niechętnie sprzedawał od tak. Ja jestem tego samego zdania. heh , no kombinezon to to nie jest , ale skoro orginalnego kombinezonu "metro " "plamiak" zwykły szary człowieczek nie jest w stanie kupić , Ale NavySEAL sądzi inaczej . poprostu ma takiego plamiaka i nie musi sądzić inaczej. Mógł załatwic sobie po znajomości tak wiec zwykły człowieczek ot tak z ulicy tego raczej niedostanie. Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Dokładnie Grabi. Znam gościa, któremu znajomy z Policji załatwił (z reszta on tutaj gdzieś pokazywał swój sprzęt bo tak go znalazłem). Ja swój dostałem na zasadzie - "o dzień dobry Pani a nie sprzedałaby Pani tego pięknego kombinezonu co Państu tak doskonale wyszedł". Z tego co pamiętam to z FA ludzie też mają/mieli te kombinezony. Link to post Share on other sites
Foka Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Znam ludzi, którzy załatwiali sobie z AT. A ja? Nikt chyba by nie wpadł skąd i za ile go mam :D 150zł - Allegro :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts