Maligi Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Witam, Czy ktoś używał sprzętu tego krawca i jest w stanie podzielić się opinią? Linki do facebookowej strony i allegro: https://www.facebook.com/BaribalPoland?fref=ts http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36086193 Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Kilka ładownic, worek zrzutowy, dwie kieszenie edc. Jakość bomba, polecam. Quote Link to post Share on other sites
Maligi Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Jak się doczepi ładownicę na molle to nie lata jak głupia? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Mam ichnią nerkę. Ogólnie, jakość jest OK. Projekt - niestety okazuje się lipa. Tam samo niektóre rozwiązania - no cóż, tutaj nie jest kolorowo. W moim przypadku takie pierdoły jak chociażby wszycie pasa biodrowego - ciut niżej było by dużo lepiej. Na plus, że można dogadać się z projektami i tym co się chce. Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 (edited) Ja mam nerke jeszcze jak nie był tak popularny :icon_smile: Te pierwsze nerki były lepsze miały skrzydełka co moim zdaniem znacznie poprawia jakoś użytkowania. Generalnie jakość wykonania stoi na wysokim poziomie. Edited January 25, 2015 by Fizyk Quote Link to post Share on other sites
Maligi Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Niedawno przyszły do mnie ładownice i paski (do spodni i oporządzenia). Wszystko jest dobrze i fajnie uszyte. Cena również dobra, Polecam. Quote Link to post Share on other sites
magicnm Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 No ja niestety nie zdołałem zamówić niczego. Kontakt utrudniony (żeby nie powiedzieć że zlewanie klienta). Jak tylk zapytałem dlaczego tak a nie inaczej mi policzyli - brak jakiekolwiek odpowiedzi. Czyli 'jak mamy mniej zarobić to lepiej nie, i tak się znajdą inni co kupią' Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 To znajdź innego krawca. Mnóstwo tego jest. Ja nie mam problemów, rozumiem, że facet zarobiony, znam doskonale ten stan kiedy wolisz robić niż odpisywać na maile. Ostatnio zamówiłem portfel, poczekałem co prawda chwilę, ale mam dużo lat więc nie płakałem. Jakość pierwszy sort, dobra cena, jasne odpowiedzi na moje pytania. Kupowałem i będę dalej kupował. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Nie zauważyłem żeby kontakt był wielce utrudniony. Nie dostaje się odpowiedzi natychmiast, czasem trzeba trochę poczekać, no ale ładownice same się nie uszyją. Problemu z domówieniem jakiejś rzeczy po opłaceniu zamówienia także nie ma. Na temat jakości wielce się nie wypowiem, bo nie mam porównania, ale produkty wyglądają bardzo dobrze, uszyte z dobrego materiału, a i cena przyjemna. Fakt, na zamówienie trzeba sobie poczekać (nawet miesiąc się zdarza), cóż, taki urok sprzętu szytego na zamówienie, potrzebujesz czegoś na wczoraj, to kup gotowe w sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts