emreis Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Witam. Chcialbym rozpoczac na powaznie przygode z ASG. Zastanawiam sie nad rekonstrukcja ale glownie nad ASG Historycznym. PRosze mi powiedziec czy jest tutaj kto z takiej grupy? Strona konfliktu i okres jaki mnie interesuje to Niemcy i oczywiscie 2WŚ. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 (edited) Polecam kontakt z Kolegami z grupy 19 Division. Chłopcy robią WH, napisz do Lukasa, na pewno się odezwie. http://wmasg.pl/pl/profil/show/17190 Edyta: a nie lepiej jednak stanąć po dobrej, brytyjskiej stronie? ;) Edited January 12, 2015 by Domin007 Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Edyta: a nie lepiej jednak stanąć po dobrej, brytyjskiej stronie? :icon_wink: Powiedział człowiek w mundurze niemieckiego oficera. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Jeśli szukasz grupy rekonstrukcyjnej to mamy swoich ludzi w Warszawie. Więcej tutaj: http://forum.wmasg.pl/topic/149964-srh-die-freiwilligen-rekrutacja/ Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Powiedział człowiek w mundurze niemieckiego oficera. :icon_biggrin: To są jakieś karczemne pomówienia... ;) Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 To są jakieś karczemne pomówienia... :icon_wink: No, przepraszam... opowiadali mi tylko... może to tylko złe języki ludzkie, pomówienia. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Można powiedzeć, że ja, Dominik i Janik tworzymy grupę, czy kółko wzajemnej adoracji, ale niestety my nie Niemce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts