Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cyma 522

Guest cody234

Recommended Posts

No to powodzenia i oby długo wam działała ;)

ps: Moja prośba: sprawdźcie styropian w którym będzie replika czy nie ma na nim napisu "028a" albo czegoś podobnego. Dodatkowo okręcie chwyt pistoletowy czy nie ma na nim napisu "cm 0.2b".

Uwagi od użytkownika spartaka który prawdopodobnie jest rebrandem tej cymki: jak strzelacie to nie trzymajcie repliki za chwyt/front tylko za magazynek. Dlaczego? Czasami możesz nieznacznie wychylić lufę zew. co wpłynie na kąt na lufie wew. - powoduje to zacinki i możliwość zacięcia się kulki w komorze.

Guest cody234

Replika przyszła . Nie znalazłem żadnego napisu na styropian ie . Pisze ze replika została przestrzelana i ma stabilne 420 fps

Pójdę strzelać jutro bo akumulator musi się naładować :-)

Guest cody234

Poszedłem dzisiaj strzelać na działkę. Niestety nie wziąłem ze sobą tarczy więc strzelałem do puszki. Strzelałem z odległości 15-20 metrów (tak zmierzyłem) Na odległości 15 metrów trafiłem w puszkę 9 razy a z odległości 20 metrów też 9 .

Ogólnie replika bardzo mi się spodobała.

• 2 weeks later...

Nie strzelaj w miejscach publicznych! Jeśli ktoś zgłosi sprawę możesz doczekać się wizyty policji (w skrajnych wypadkach nawet AT) i zabrania repliki do ekspretyzy. Dodatkowo pamiętaj, że, jak to w bloku, ludzie mieszkają różni - jakaś sąsiadka może nawet zadzwonić, że strzelasz tuż obok jej dzieci, samochodu.

Lepiej dmuchać na zimne niż potem się tłumaczyć.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...