ADI1992 Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Witam mam , svd-s od ASG i mam zapytanie czy ta konwersja http://deltashop.pl/pl/svd/773-precyzyjna-komora-swd-ak-.html niby do A&K będzie pasowała do ASG ? Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 ASG to rebrand A&K bodajże. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Nie wszystkie części pasowały... dalej idąc to też aresa itd itp. Tak czy inaczej o czym my piszemy? Przecie ta konwersja to szmelc. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Jedyną, na dobrą sprawę w tym momencie rozsądną decyzją jest ManCraft. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Niestety jak chcesz strzelać powtarzalnie (mówię o celności i zasięgu) to skoki FPSów na tej konwersji ją dyskwalifikują. Jeśli nie zależy ci na wysokich FPSach i nie masz siły naciągać to niewiele drożej mogłeś kupić AEGa, bo repliki od ASG są przesadzone cenowo. Najlepiej potrenuj naciąganie. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Po co celność do konwersja do cqb :) (jakby co żartuje ) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Po co celność do konwersja do cqb :icon_smile: (jakby co żartuje ) No to przydałaby się wygięta lufa do strzelania zza winkla :) Ja też żartuję. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Svds aresa w porównaniu do swd, ma inną średnicę i długość dyszy, a także gwint na cylindrze jest drobniejszy. Czeski czy chiński kit (shit) dedykowany do swd nie pasuje do svds. Jeśli ASG sklonowało aresa, to też nie będzie pasowało. Nie wiem jak z wersją a&k. A nawet jeśli podejdzie, to szkoda sobie tym niewypałem co2 gitare zawracać. p.s. konwersja Mancrafta od swd też nie pasuje, z ww. powodów, najlepiej wysłać replikę Zambeziemu by to złożył. Quote Link to post Share on other sites
ADI1992 Posted January 16, 2015 Author Report Share Posted January 16, 2015 mhm czyli po prostu zrobić klasyczny tuning na sprężynie i z tym dać sobie spokój .. jeżeli tak mówicie to dzięki wielkie za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts