virus191 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Czy spotkaliście się ostatnio ze słabą jakością kulek Madbull Precision Grade 0,28g? Kupiliśmy z kolegą w tym samym sklepie po paczce na próbę - jakość tragiczna, tną mi się nawet przy ładowaniu, podwójne, potrójne, puste strzały. Wcześniej strzelałem rocketsami wypadły o niebo lepiej, przed rocketsami strzełem G&G i jutro idę kupić dla pewności G&G bo nigdy nie miałem najmniejszego problemu z G&G. Quote Link to post Share on other sites
Johan91 Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Ja właśnie kupiłem G&G 0.3g ostatnio i to jest porażka na całego. Strasznie miękkie i kruche, przy samym ładowaniu do magazynka mi się nacinały i wgniatały. Widzę że coś zaczyna się dziać złego. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Ej bez jaj, mam to samo z Guarderami 0.28. Po opróżnieniu z nich mid-capa na ręcznik widać na kulkach kanciaste wgnioty. Kulki tną się w magach i nie lecą jak trzeba. U mnie G&G narazie najlepiej się sprawdzają. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 No niestety guardery spadły mocno w jakości. Miałem 0,28 guardera i nie dało się nimi strzelać. Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Mam Madbulle 0,25 z przed 2 miesięcy i w promyku nic mi się nie tnie Quote Link to post Share on other sites
Johan91 Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Moje 3 miesięczne g&g 0.3 też były takie jak powinny, dopiero teraz jak kupiłem tydzień temu nowe bo stare zeszły to jest porażka po całości. Quote Link to post Share on other sites
virus191 Posted January 22, 2015 Author Report Share Posted January 22, 2015 Co do guarderów też dość długo nimi strzelałem. Według mnie zepsuły się czerwiec/lipiec. Najwyraźniej producenci kulek zaczynają lecieć z nami w kulki... :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts